bende oglağım ve inatcıyım nişanlımda oğlak oda inatcı ama ii anlaşıyoruz.inadını kırmak için onu kendi halıne bırakın üstüne gittiğiniz seyi inat etmek daha cazip gelir oglak burcuna zaman yanı
bende oğlak burcuyum..adı üstünde tam keçi işte:)üstüne gitmeyin bencede..kızınca özürdilemeler bile faydasız olabiliyor kendini haklı görünce özellikle..zaman..
3 aydır bir oğlak erkeğiyle beraberdim. Ufacık şeylerden birbirmize gıcıklık yaptığımız oluyordu ama benım sinirim ertesı gun gecıyodu o ise 2 3 belkı 4 gun bile bu kızgınlığını sürdürebılıyodu. İlıskımızde cok kusuk sebepler yüzünden bitti anladım kı oğlak burcu zor bi burç tüm oğlak sevgılı olanlara gecmıs olsun hıı bide o terketti benı mal kfa.. geri dönermı acaba??
3 aydır bir oğlak erkeğiyle beraberdim. Ufacık şeylerden birbirmize gıcıklık yaptığımız oluyordu ama benım sinirim ertesı gun gecıyodu o ise 2 3 belkı 4 gun bile bu kızgınlığını sürdürebılıyodu. İlıskımızde cok kusuk sebepler yüzünden bitti anladım kı oğlak burcu zor bi burç tüm oğlak sevgılı olanlara gecmıs olsun hıı bide o terketti benı mal kfa.. geri dönermı acaba??
nişanlım oğlak burcu. ınan bu ınat yuzunden cok zor gunler gecırdım. bı meseleyı uzattıkca uzatırdı.belkı yola getırmem tam anlamıyla ıkı yılımı aldı ama gectı. sımdı benı uzmeye dayanamadıgı ıcın vazgecıyo ınadından. tabı bazı hassas oldugu konular harıcınde :) yanı arkadasım zamanla duzelır. bu ınadından vazgecer tabı sana deger verıyorsa.
üstüne gıtme farklı konularla kafasını dagıt unutur zaten ınatlastığı olayı
imdaaaat kocam oğlak burcu hastaneden nefret ediyor.bi kıytırık idrar tahlili için çektiğim işkenceyi bilemezsiniz onların hakkından hangi burç gelir acaba?