Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlak Burcu İnatçıdır !

ela1382

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
43
0
86
Ankara
oglak erkeklerin inadi nasil biter bi fikir verin kizlar bi turlu basaramiyorum, ozur diledim o da yaramiyor :44:
Ustune gitmemem mi lazim ?

bende oglağım ve inatcıyım nişanlımda oğlak oda inatcı ama ii anlaşıyoruz.inadını kırmak için onu kendi halıne bırakın üstüne gittiğiniz seyi inat etmek daha cazip gelir oglak burcuna zaman yanı

bende oğlak burcuyum..adı üstünde tam keçi işte:)üstüne gitmeyin bencede..kızınca özürdilemeler bile faydasız olabiliyor kendini haklı görünce özellikle..zaman..

Ben de oğlak burcuyum kesinlikle kendi haline bırak.Biraz düşünmesi için süre ver

ben de oğlak brcym kızlar kesnlkle ckk inarcyz ve ısrardan hoşlanmayz sahsen ben tam zıttını yaparım

Bende oğlak burcuyum canım ve kesinlikle ısrardan nefret ederim :) hatta aşiri bı ısrar gördüğümde gözüm doner acayip sinirlerinirim

3 aydır bir oğlak erkeğiyle beraberdim. Ufacık şeylerden birbirmize gıcıklık yaptığımız oluyordu ama benım sinirim ertesı gun gecıyodu o ise 2 3 belkı 4 gun bile bu kızgınlığını sürdürebılıyodu. İlıskımızde cok kusuk sebepler yüzünden bitti anladım kı oğlak burcu zor bi burç tüm oğlak sevgılı olanlara gecmıs olsun hıı bide o terketti benı mal kfa.. geri dönermı acaba??

Son düzenleme:
Kendini unutturmazsan, ona bağlılığına inanırsa dayanamaz cnm

oglak erkeklerin inadi nasil biter bi fikir verin kizlar bi turlu basaramiyorum, ozur diledim o da yaramiyor :44:
Ustune gitmemem mi lazim ?

nişanlım oğlak burcu. ınan bu ınat yuzunden cok zor gunler gecırdım. bı meseleyı uzattıkca uzatırdı.belkı yola getırmem tam anlamıyla ıkı yılımı aldı ama gectı. sımdı benı uzmeye dayanamadıgı ıcın vazgecıyo ınadından. tabı bazı hassas oldugu konular harıcınde :) yanı arkadasım zamanla duzelır. bu ınadından vazgecer tabı sana deger verıyorsa.
üstüne gıtme farklı konularla kafasını dagıt unutur zaten ınatlastığı olayı

sizi keçiler siziiii:)))))

diyip kızdırıyım sizi:) şakaydı:))))
öptüm

imdaaaat kocam oğlak burcu hastaneden nefret ediyor.bi kıytırık idrar tahlili için çektiğim işkenceyi bilemezsiniz onların hakkından hangi burç gelir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…