Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende oğlak ım 5 yaşındayken İzmir den gelen kuzenim pinpon topu mu kırmıştı yine o geldi aklıma sen yazınca
Her geldiğinde dedim unutmadın mı dedi
İyilikleri iyi dostlarımı hiç unutmam ama o kadar iyiliğime karşılık kalbimi kırarlarsa siler atarım sürekli olan yaparım
Oğlak burcu;çalışkan azimli hırslı tuttugunu koparan agir sorumluluklar altına girebilen.bi o kadarda cocuk ruhlu asla büyümeyen.sinirlenince lafın nereye gittigini bilmeden konuşan bazen densiz olduğunu düşündüğüm kişilik:)
Çoğu marka düşkündür.markali giymeyi severler titiz duzenlidirler.anlasamasamda severim.
benimde kocam oğlak burcu.yükseleni kova balık karışımı olmasa nerden tutsa tamamen elimde kalır.geçici arkadaşlık değil sağlam dostluk arayanlara mükemmeller keçilikleri ile pardon evdeki horozlukları ile boğa burcu baş eder bence.başak burcuna cinnet getirtip kendilerini zehirletirler.ayrıca kadını erkeği burçlar içinde en dayanıklısı.beni ayıp sorumluluk kavramı ciddi ilişki kavramı sabrı etkiledi de tabi bende evlenmeden bu özelliklerinin etkin olduğunu zannediyordum. var ama bu özelliklerinin etkinliği tartışılır.iyi hoş güzel insan dersiniz de size ne kadar bu özellikleri ile davranır orası şüpheli.ayrıca koç ve aslan gibi kavga insanı değil ortada para kavgası yoksa.dayağı yiceğini anlayınca aradan kayar gider.
Oğlak burcu zordur evet ama sevdiği zaman dünyanın en şanslı insanı sizsiniz bunu unutmayın sevdiğini gerçekten sevmisse yani asla aldatmaz , canını vermek derler ya fazlasıyla yapar şimdi diceksiniz bunu seven herkes yapar ama oğlak bı farklı yapar :)
Hee buarada oğlak hiç romantik değildir , öyle çok ince düşünceler bekleyenler çok üzülür ve öyle herzaman sevdiginide söylemez , söyleyemez oyuzden fazla bklentiye girmemek lazım bu konularda bir oğlak ile evliyseniz :)