oğlak burcu pisman olur mu ?

4 buçuk aylik iliskim vardi ben 20 yasindayim, 25 yasinda . Kendisi oğlak burcu . gecen hafta ayrıldık. Benim ilk iliskim.benim icin her sey guzel giderken bir anda bitti . Ayrilik sebebimiz .Ben evde telefonla pek konusmaktan hoslanmiyorum mesajlasiyorduk ama bu durumun onun icin bir sorun oldugunu bana soylemedi . Uyumlu muyuz wattsap disinda iletisimimiz yok dogru duzgun dedi . Her gun bunlari dusunuyorum dedi. Simdi ayrilmazsak ilerde daha cok uzuluruz mantigim izin vermiyor dedi. 2 gun oncesine canim cicimdik oturup karsima konusmadi bile o canimi yakiyor .
Uzgunum benim icin bitti dedi.Tekrar deneyelim en azından denedik olmadı deriz dedim
Ya pisman olursan dedim olmam merak etme dedi.5 yillik bir iliskisi olmus ..ondan sonra kimseye asık olamam dedim buyuk konustum. sana aşık oldum demisti
Mantigi izin vermiyormus. 1 aydir dusunuyormus kafasinda bu iliski nereye gider diye bana soylememis istee canim cicim askim seni seviyorum diyordu..bende kafandaki sorulara cevap bulmam icin ara verelim istersen dedim dusunsun kafasindaki sorulara cevap versin diye ertesi gun ara vermenin sacma oldugunu soyledim birlikte halledelim sorunlarimizi dedim o da bitti zorladim kendimi olmuyor yapamiyorum baska care yok dedi . Uyumlu olamicağımızı düşündükten sonra gelecek için veya bugün için olması hiç farketmez ki. Evet sabırla beklicem dedim ama anladım ki olmuyor yapamıyorum. Mantığım izin vermiyor bir türlü. 25 yaşındayım ama kafamın içi 40 yaşında,öyle hissediyorum. Çok fazla birbirimize bağlanmadan farkında olmaya çalışıyorum,çünkü ilerisi daha acı ve Üzücü olabilir. Bundan da eminim. Seni üzmeyi gerçekten istemiyorum.Zaman her şeyi gösterir diye düşünmüştüm. Ama senin de Dediğin gibi. Olmuyorsa zorlamanın alemi yok.Olmadığını ben biliyorum. O Yüzden senin dediğini hatırlattım sadece. Sen dedin diye değil yani. anlayamadığın şu,bu ilişkinin içindeyken de kendimi çok zorladım. Ama olmuyor yapamıyorum. 1 ileri,2 geri.tekrar deneyelim en azindan denedik olmadi deriz dedim Olmaz. İnan böylesi daha iyi. Şimdi devam ederse ilerde daha kötü ayrılabiliriz.
İşi zorlaştırma.
Sevmiyor musun artik dedikten sonra işi zorlastırma dedi. Iliskimizin ilk ayında bunlari yazmisti."Şu Dünya'da gerçekten sevginin kazandığını herkes görsün. Mantıklı olalım.
Düşünelim ve düşünelim. Öyle hareket edelim.
Kıskanıcaz kızıp bozulucaz. Ama bunlar hep birbirimizi çok sevdiğimizden
Bunun bilincinde olalım." Bunları okumasaydim bugun yazmicaktim bu yuzden sans istiyorum dedim.
Üzgünüm. Benim için bitti dedim
kafamda cok soru var sorunca sadece soru soruyorsun diyip durdu . Oturup yuz yuze konusmadık bile , benimle ilgili sorunlarin varsa bana soyle dedim defalarca aklima gelmiyor bi sey diyordu.
Bi ilişkiye biticek nasıl olsa diye başlayamazsın.
5 yillik iliskisi olmus cok baglanmis ondan korkuyor o iliskimden sonra dikiş tutturamadim falan demisti..Arkadas miyiz dedim her zaman dedi ... ertesi gun onu okulda kiskandigim bi kiz vardi kiz geldi yanina oturdu o da kalkip gitmedi o sinirle faceden instagramdan sildim
instagramdan fotograf begeniyorlardi birbirlerinin.Benim yanyana oturduklarini gordugumu bilmiyor.Kizla tanismiyorlar konusmamislar okulda.facede instagramda ekliler kizin okuldan sevgilisi var zaten de sinirim bozuldu.o sinirle sosyal medya hesaplarindan sildim.
Baska biri mi var dedim. hayır dedi. Bi de bana buyuk konustum bi daha asik olmam diyordum oldum dedi. Ilk iliskim bide Yarım kaldı konusmamiz kafamda cevabını alamadıgım bir sürü soru var.Kestirip atti
Yoklugun cehennemin öbür adıdir,Allahım beni sensiz komasın.Senle de olmazsa artık kimseyle olamam,vazgecilmezsim sen benim sınavımsın diyordu. Bide iliskimizin ilk haftasında sana aşık olursan beni bırakır mısın dedi ?
O beni bıraktı.
Bu sozleri aklima geliyoor deli oluyorum.Büyük konustu
Ya pisman olursan dedim.Pisman olmam merak etme dedi. konusmadigimiz icin deli oluyorum.Her sey o kadar guzel gidiyordu ki.Oturup konussak duzelirdi belki her sey. Wattsap uzerinden iliskimiz bitti karsisina alip konusmadi bile gozumun icine bakip bitti demedi.mantikli olalim diyor sorunlarini bana soylemeden kafasinda cozmeye calismis ..mantik bunun neresinde -.- ayrildiktan 4 gun sonra cinsel anlamda beraberlik yasadigi kizla instagramdan birbirlerini takip ediyorlar kizin begenmedigi fotograf kalmamis. Yillar sonra tekrar birine aşık oldum dedi ama hemen kestirip atti alel acele sizce pisman olur mu ?herkes diger kizlarda sende buldugunu bulamicak geri doner diyor ? Kafamin ici sorularla dolu yarim kaldi konusmamiz . :/bana bi akil verin..

canım bırak onu sende sevmiyor ya da bir başkası var, birden bire kestirip atmış, sana tavsiye yalvarma artık ve msj falan da atma, bir gün pişman olursa da dönme, aradığını bulamadığı için pişman olmuş olacak, beyninde önce kabullen durumu ve bitir, yarı yolda yan çizen adamdan zaten hayır gelmez, sen Allaha sığın senin için her şey daha güzel olucak

Canım sana bişey dicem dünya halidir elbette bir gün dönebilir kesin dönmez diyemem kimse için. Ama bence bu ihtimali düşünerek vakit kaybetme. Neden, çünkü sebebi ne bilmiyorum (bence sen de kurcalama, muhtemelen senin bir hatan da yok) ama adam fikrini değiştirmiş bir şekilde, belki ilişki istemediğine karar verdi, belki büyü bozuldu bilmiyorum. Ama bunu çok net ifade etmiş yetmemiş davranışlarıyla da desteklemiş (başka kızları layklama vs gibi hareketler). Sen elinden geleni yapmışsın bence iyi de yapmışsın aslında emin olmak adına defalarca sormussun ve kararım kesin demiş. Bence artık zorlama ve vakit kaybetmemek adına umutlanma da. Onu kafandan sil pek görmemeye çalış ve vaktini doldur yapabiliyorsan yeni sulara yelken aç derim.

Aşırı takıntılı giden erkeğin ardından aylarca bekleyen umutlanan üzülen biri olarak söylüyorum. Bu davranışlar geri dondurmuyor. En iyisi unutup yola devam etmekmis. Dönerse de bunu o zaman dusunursun. Yani en iyisi unutup mutlu olmaya çalışmak bence diye düşünüyorum.

Bu arada ben burclara takıntılı bir insandim psikologum yasakladı herkese tavsiye ediyorum. Bir iki ay önce burclardan susan miller fallarindan medet uman ben şimdi sadece düz mantık insanıyım inanın hayat daha kolaymis.

Mesaj atmiyorum, ayrildigimizdan beri ama karsisina alip konusmamasini sindiremiyorum.sevmiyorsa da karsisina alip soylemeli diyorum... herkes cok sasirdi ayriligimiza okuldaki herkes biliyordu.kendisi efendi kibar cok iyi bir arkadas ama sevgili degilmis.herkes barisirsiniz diyorlar su saatten sonra barismak istemiyorum zaten 5 dakikalik zevki icin bitirmisse.sadece pisman oldugunu gormek istiyorum

Instagramdan kiz bunun fotograflarini begenmis 100 den fazla..ayrildigim cocuk degil ama eklesmisler o kizla da 3 yildir ara ara birlikte oluyorlasmis . Kendine uyumlu gordugu kiz buymus anlasilan .

4 aylık bir ilişki için bukadar çaba harcama kafanı yorma canım...daha iyileri çıkar karşına..

nedense bu aralar oğlak burcu erkeği konusu görmekten gına geldi.Burçlarla neden bağdaştırıyorsunuz ki adamın yaptıklarını???Ayrıca adamın ayrıldıktan 3 4 gün sonra cinsel ilişki yaşadığını sen nerden biliyorsun??

Bu aralar Oğlak burcuyla ilgili epeyce bir konu açılıyor. Bende oğlak burcuyum bu kadar fazla konu açılacak kadar geçimsiz insanlar değiliz burç olarak. Ama burçlara çok inanmayın insanın karakteriyle ilgili tavırları davranışları burcuyla değil.

4 buçuk aylik iliskim vardi ben 20 yasindayim, 25 yasinda . Kendisi oğlak burcu . gecen hafta ayrıldık. Benim ilk iliskim.benim icin her sey guzel giderken bir anda bitti . Ayrilik sebebimiz .Ben evde telefonla pek konusmaktan hoslanmiyorum mesajlasiyorduk ama bu durumun onun icin bir sorun oldugunu bana soylemedi . Uyumlu muyuz wattsap disinda iletisimimiz yok dogru duzgun dedi . Her gun bunlari dusunuyorum dedi. Simdi ayrilmazsak ilerde daha cok uzuluruz mantigim izin vermiyor dedi. 2 gun oncesine canim cicimdik oturup karsima konusmadi bile o canimi yakiyor .
Uzgunum benim icin bitti dedi.Tekrar deneyelim en azından denedik olmadı deriz dedim
Ya pisman olursan dedim olmam merak etme dedi.5 yillik bir iliskisi olmus ..ondan sonra kimseye asık olamam dedim buyuk konustum. sana aşık oldum demisti
Mantigi izin vermiyormus. 1 aydir dusunuyormus kafasinda bu iliski nereye gider diye bana soylememis istee canim cicim askim seni seviyorum diyordu..bende kafandaki sorulara cevap bulmam icin ara verelim istersen dedim dusunsun kafasindaki sorulara cevap versin diye ertesi gun ara vermenin sacma oldugunu soyledim birlikte halledelim sorunlarimizi dedim o da bitti zorladim kendimi olmuyor yapamiyorum baska care yok dedi . Uyumlu olamicağımızı düşündükten sonra gelecek için veya bugün için olması hiç farketmez ki. Evet sabırla beklicem dedim ama anladım ki olmuyor yapamıyorum. Mantığım izin vermiyor bir türlü. 25 yaşındayım ama kafamın içi 40 yaşında,öyle hissediyorum. Çok fazla birbirimize bağlanmadan farkında olmaya çalışıyorum,çünkü ilerisi daha acı ve Üzücü olabilir. Bundan da eminim. Seni üzmeyi gerçekten istemiyorum.Zaman her şeyi gösterir diye düşünmüştüm. Ama senin de Dediğin gibi. Olmuyorsa zorlamanın alemi yok.Olmadığını ben biliyorum. O Yüzden senin dediğini hatırlattım sadece. Sen dedin diye değil yani. anlayamadığın şu,bu ilişkinin içindeyken de kendimi çok zorladım. Ama olmuyor yapamıyorum. 1 ileri,2 geri.tekrar deneyelim en azindan denedik olmadi deriz dedim Olmaz. İnan böylesi daha iyi. Şimdi devam ederse ilerde daha kötü ayrılabiliriz.
İşi zorlaştırma.
Sevmiyor musun artik dedikten sonra işi zorlastırma dedi. Iliskimizin ilk ayında bunlari yazmisti."Şu Dünya'da gerçekten sevginin kazandığını herkes görsün. Mantıklı olalım.
Düşünelim ve düşünelim. Öyle hareket edelim.
Kıskanıcaz kızıp bozulucaz. Ama bunlar hep birbirimizi çok sevdiğimizden
Bunun bilincinde olalım." Bunları okumasaydim bugun yazmicaktim bu yuzden sans istiyorum dedim.
Üzgünüm. Benim için bitti dedim
kafamda cok soru var sorunca sadece soru soruyorsun diyip durdu . Oturup yuz yuze konusmadık bile , benimle ilgili sorunlarin varsa bana soyle dedim defalarca aklima gelmiyor bi sey diyordu.
Bi ilişkiye biticek nasıl olsa diye başlayamazsın.
5 yillik iliskisi olmus cok baglanmis ondan korkuyor o iliskimden sonra dikiş tutturamadim falan demisti..Arkadas miyiz dedim her zaman dedi ... ertesi gun onu okulda kiskandigim bi kiz vardi kiz geldi yanina oturdu o da kalkip gitmedi o sinirle faceden instagramdan sildim
instagramdan fotograf begeniyorlardi birbirlerinin.Benim yanyana oturduklarini gordugumu bilmiyor.Kizla tanismiyorlar konusmamislar okulda.facede instagramda ekliler kizin okuldan sevgilisi var zaten de sinirim bozuldu.o sinirle sosyal medya hesaplarindan sildim.
Baska biri mi var dedim. hayır dedi. Bi de bana buyuk konustum bi daha asik olmam diyordum oldum dedi. Ilk iliskim bide Yarım kaldı konusmamiz kafamda cevabını alamadıgım bir sürü soru var.Kestirip atti
Yoklugun cehennemin öbür adıdir,Allahım beni sensiz komasın.Senle de olmazsa artık kimseyle olamam,vazgecilmezsim sen benim sınavımsın diyordu. Bide iliskimizin ilk haftasında sana aşık olursan beni bırakır mısın dedi ?
O beni bıraktı.
Bu sozleri aklima geliyoor deli oluyorum.Büyük konustu
Ya pisman olursan dedim.Pisman olmam merak etme dedi. konusmadigimiz icin deli oluyorum.Her sey o kadar guzel gidiyordu ki.Oturup konussak duzelirdi belki her sey. Wattsap uzerinden iliskimiz bitti karsisina alip konusmadi bile gozumun icine bakip bitti demedi.mantikli olalim diyor sorunlarini bana soylemeden kafasinda cozmeye calismis ..mantik bunun neresinde -.- ayrildiktan 4 gun sonra cinsel anlamda beraberlik yasadigi kizla instagramdan birbirlerini takip ediyorlar kizin begenmedigi fotograf kalmamis. Yillar sonra tekrar birine aşık oldum dedi ama hemen kestirip atti alel acele sizce pisman olur mu ?herkes diger kizlarda sende buldugunu bulamicak geri doner diyor ? Kafamin ici sorularla dolu yarim kaldi konusmamiz . :/bana bi akil verin..

Oğlak burcuysa dönmez, koç olsaydı ihtimal var derdim. Deli misin allasen, bunun burçla ne ilgisi var?

Mesajla yürüyen ilişki mesajla bitmiş işte, neden şaşırdın ki? Adam haklı, iletişiminiz yok, mesajla ilişki mi yürür?

4-5 ayda ne aşkı ne sevmesi? Bu kadar basit değil o işler. Hoşlanmışsınız sadece birbirinizden. Mantığına uymayınca adam ayrılmak istemiş. Seni sevmiyor. İlk ayların heyecanıyla bir şeyler söylemiş, bir şeyler yazmış ama gerçek değil onlar. Bu da sana ders olur iki günde seni seviyorum, aşık oldum diyen adamlara inanmazsın bundan sonra.

Kendini yeterince küçük düşürmüşsün zaten defalarca şans isteyerek, daha fazla üsteleme. Dünyada bir o mu kaldı birlikte olabileceğin. Ne bu yalvarma yakarma?

Orasi oyle tabii.oglak burcu ozelliklerini tasiyor kendisi az cok bi ışık uyandirmasi icin burcunu yazdim.
Bu güne kadar iki tane oğlak burcu erkeği tanıdım.Evet pişman olurlar ama herşeyi içinde yaşarlar.Sana pişman olduğunu belli eder mi bilmem.Bence 4 ay için bu kadar kendini heba etme.Aşık oldum demek pelesenk olmuş dillere.Aşık olan insan en basit şaçma bir sebeple ayrılmazdı.

Defalarca degil 1 kere deneyelim dedim olmadi deriz en azindan dedim... kendimi kucuk dusurecek bi harekette bulunmam cok sukur aklim yerinde.oyle bir yazmissiniz ki erkeksizlikten oluyorum sanacaklar... bu benim ilk iliskimdi 20 yasindayim henuz.. bu devirde 20 yasina kadar dogru insani beklemis kac kız var ? Olmasinda onemli degil...ilk askim sonucta tekrar deneyelim dediysem de bu yuzden demisimdir .. burcunu yazmamda ki sebep az once de dedigim gibi cogu ozellikleri uyuyor kafada bi ışık yanmasi icindir..

5 yillik iliskisinde 2 ay cikmislar o arada 8 ay ayri kalmislar eski kiz arkadadi 8 ay icinde baska biriyle gorusmus pisman olmus ozur dilemis kiz barismislar.. 5 yildan so ra ayrildiktan 2 ay sonra bu sefer benim ciktigim cocuk pisman olmus kiź donmemiş.

Eski sevgilisini unutmak için daldan dala geziyor. Pişman olmaz.

Katılıyorum 5 yıllık ilişkisini bitirmiş bir erkek. arada sırada birlikte olduğu kız varmış sonra seni görmüş bir düzenli ilişki yasayayim deneyeyim demiş sonra bakmış aklını gönlünü veremiyor yine o takıldığı kıza dönmüş resmen biten ilişkisinin ardından gönül eğlendiriyor.

Ama sen ilk ilişkin ilk aşkın diye pişman olma canım. Benim de ilk ilişkim cok kısa sürdü bir şey olmuyor ilerde daha uzun süreli daha öZel şeyler yaşarsın takma kafayı yani. Seni karşısına alıp konusmamasi da ayipmis ama buna da takma konuşsa ne degisecek.

Back
X