oglak erkeği ne yapmaliyim!!

yardimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
6
0
1
İstanbul
Merhaba hanimlar;
Oglak burcunda bir erkek arkadasim var.daha tam sevgili degiliz.bir ay telden konustuk guzel ve olumluydu hersey.daha sonra yuz yuze gorustuk.ve bu gorusmenin sonunda dusuncelerini soylemedi bakisip gulusuyoruz sadece.ben koc burcuyum dayanamayip daha dogrusu netlik kazandirmk icn ne dusundugunu sordum?.sorun olmadigini soyledi hatta senin dusuncen benim dusuncemden daha onemli dedi.ne hoslandigini soyluyor ne de hoslanmadigini.kafam karisti.suan farkli sehirlerdeyiz.ama ilk konustugumuz zamnlardaki gibi merak edip sormuyor.gunaydin mesajini yazip yolluyor sadece uyandiginda.ben ne yapiyorsun vb konusma açiyorum.bir sorun mu var dedidigimde sorun yok diyor.
Durum bu kizlar ne dusunmeliyim?ne yapmaliyim?konusmayi birakmalimiyim?belki ben uzulmeyim diye kendisi aciklama yapmiyor?yorumlarinizi bekliyorum...

koç burcusun biliyorum sabirsizsin ama o msj yadiginda da sen yazma bakalim bir gun ne mesajina ne telefonuna cvp ver bakalim.eger seni aramiyorsa zaten boyle bir iliski olmamis demek.

aynı durumdayım benımkısı bıldıgın odun ama normal de yengeç burcu tanımak ıstıyorum dedım,tanımak ıstıyorum dedı ve tanışalım dedık.
grup ıcerısınden arkadaşımken teke tek dıyaloga gırdık ama adam gıttıkce odunlaşmaya başladı.belkıde bendende kaynaklanıyor flort etmeyelı yıllar oldu hep erkekler kovaladı mesela bır konuşmayı nasıl başlatmalıyım napmalıyım vs karmakarışık durumdayım ve bızımkısı artık dıyalog kuramaz hale gelmeye başladık bılmıyorumkı nasıl oalcak bu ıs..

ama grup ıcerısınde ıkı kere geldım ıstemedıgını dusundum dedı bende farketmemıştım dedım cıdden farketmedım.bılmıyorum.

bugün mesala artık bu durum tak etti canıma ve senle konuşmak istiyorum dedim .işi varmış bittiğinde haber veririm olur mu ? demiş .bende tamm dedm .2-3 saattir ses seda yok.

koç burcusun biliyorum sabirsizsin ama o msj yadiginda da sen yazma bakalim bir gun ne mesajina ne telefonuna cvp ver bakalim.eger seni aramiyorsa zaten boyle bir iliski olmamis demek.

haklısın aynen öyle yapıcam artık .işte bugün tak etti canıma bu sessizliği bende senle konuşmak istiyorum dedim.daha sonra işi olduğunu musait olduğunda haber veririm olur mu ? demiş bende tamm dedm.2-3 saat ses seda yok daha.

ee sıkıntı ne ıste adam şantıyedeymış sesını duymak ıstedım ve konuşmak ıstedım de anlar zaten boylece sabırsız durumada dusmemiş olursun bence. bu ıslerde cok odunum cok.

aranizda buyuk bi ask yillardir yasanmislik yokken bence aramasini bile bekleme arayinca da boyle olmuyor.ne oldugumuzun ismini bile koyamadik herkez kendi yoluna baksin de.kestirip at .

aranizda buyuk bi ask yillardir yasanmislik yokken bence aramasini bile bekleme arayinca da boyle olmuyor.ne oldugumuzun ismini bile koyamadik herkez kendi yoluna baksin de.kestirip at .
bende böyle düşünüyorum .hoşlandımda demiyor hoşlanmadımda demiyor .sorun yok deyip duruyor ve ben pek duygularımı söyleyemem dedi.ama ilk konuşmalrımızdaki gibi değil artık .dahada kendimi üzmeden konuşmayı kesmek .hoşlanan insan arar sorar merak eder.konuşmalerımızı dahada arttırır .sonuçta tanımamız gerekiyor biribirimizi. o atmıyor die bende atmıyorum fazla .böylede gitmez yani zorla.

Back
X