Oğlan Anneleri ve Annem ..

Son gelişmeleri haber vermek istedim.Geçen hafta murat bi kızla çıktı.sadece 1 gece sürdü ertesi gün murat ayrıldı.Şimdi dünde bir başka kızla çıkmaya başlamış.İşte böyle.

Galiba var bişeyler iyide neden söylemiyor o halde üstelikte benden kız bulmamı istiyo ki böyle bişey yapmıycağımıda biliyor kendisi..Onunla beraber gidip geliyoruz okula,tenefüslerde görüşüyoruz geziyoruz bazen ama çok değil yani.Herkes çıktığımızı sanırmş okulda.Kızlardan biri gelip Siz kaç aydır çıkıyonuz demişti :9: Bende kankayız demiştikte kız çok şaşırmştı..Bi çocukta murat seni seviyo demişti de o benim kardeşim murat o gözle bakmaz diye kızmıştım çocuğa.Ama şunuda söylemeliyim ki onunla beraber gezerken tüm sıkıntılarımı unutuyorum sanki ya,hani derler ya pembe gözlükle bakıyosun diye öyle bişey olsa gerek.Mutluluktan sırıtıyorum falan..Bi keresinde de kaldırıma oturmuştu kalk dedim kalkmadı Elimden tutarsan kalkarım demişti.Saçmalama murat dedim oda nolcak dedi.Olmaz dedim snra iyi kalkmıyom,sen git eve dedi.Gitmeyeceğimi biliyo elinden çekip kaldırmştım o duyguda bambaşkaaa ya :9::9:

Etrafında dolanan o kadar çok kız var ki..Benim dediklerimi uygulaması çok hoşuma gidiyor doğrusu..En yakın arkadaşım diyor ki diğer kızlarla konuşurken arada sana bakıyor diyo.Ama ben farketmedim henüz onu :D O bi kızla çıkarken aramız bozulmuştu tam 1,5 ay konuşmadık ama o sürede ben 1 hafta hep ağladım.Sonra gözümün içine içine bakıyodu.En sonunda dayanamadı msn'de konuştuk çok pişman olduğunu falan söyledi Özür diledi.Dayanamadım affettim.Çok mutluydk o gün anlatamam :)) O 1,5 ayda birbirimizi görüpte konuşamamak ikimizede çok üzüyodu.Farkındaydım affetmek istediğini ama söyleyemiyodu belkide buda öyledir.Ama kesin seviyo diyebilirmiyiz şimdi Murattan için :) :9:

Alıntı yaptığım mesajlara kadar okudum konunu, sen Murattan kesin hoşilanoyorsun ama o senden hoşlanmıyor canım.

Ayrıca annenin tavrını hatalı buluyorum, kız anneleri erkek anneleriyle hiç görüşmesin o zaman ya da görüşünce hemen akıllarında bu konular gelsin olur mu hiç!:20:

Alıntı yaptığım mesajlara kadar okudum konunu, sen Murattan kesin hoşilanoyorsun ama o senden hoşlanmıyor canım.

Ayrıca annenin tavrını hatalı buluyorum, kız anneleri erkek anneleriyle hiç görüşmesin o zaman ya da görüşünce hemen akıllarında bu konular gelsin olur mu hiç!:20:

Bana sanki oda hoşlanıyor gibi geldi ama hoşlansaydı başkasıyla çıkmazdı diye düşüüyorum.Ama baa şunuda söyledi.Çıktığım kızlarla evlenmem dedi..

Bilmiyorum annemi ikna etmeye çalıştım ama annem inat.Nuh diyo peygamber demiyor.Dedim ki muratla arkdaşız niye hemen böyle bişey düşünüyosun ki dedim.Muratın babasınn bakışlarını gördüm sende gördün dedi.Süzerek bakıyorlar.Gördüğü yerde dikkatlice bakıyor.Anneside öyle.Murata sordum annen annemi neden çağırdı diye.Öylesine havadan sudan falan diyerek geçiştirdi.Bende üstelemedim gelsin annen dedi tamam söylerim dedim öyle oldu yani.Bilemiyorum canım ya nasıl bi durum içerisindeyim..

Back
X