Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek çocuğum olsun ıstıyorum tabı herşey allahtan ama duşunmedende gecemıyorum alkalı su içinler ve Ovulasyon testıyle yumurtlama gününde ilişkıde erkek olurmuş dogruuuumuuu yardım edın lutfen
Canim evet erkek t'en gelen bisi ama duyduklarimi anlattim mesela yumurtlamaya gorede olabiliyo y spermler hizli gider cabuk olurler x ler yavas ama dayaniklidir buna dayanarak yumurta catladigi zamana denk gelirse y daha hizli Ve cabuk olur o doller yumurtayi x de iki gun onceden ilişkı olur x ler bekler ve ılk x doller yumurtayı bunlar dogru bak ınternetede gör araştırma yapmişlar tatlımmmmmhayatımda duydugum en sacma şey yok oyle bısey ınanmayın . kadının genetik yapısı 46XX şeklindedir ve tüm hücrelerinde x kromozomu vardır. Erkeklerin genetik yapısı ise 46xy’dir. Dolayısıyla bazı sperm hücrelerinde x bazılarında ise y kromozomu vardır. Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor.
Merhaba canım bu yöntem bende tutmadı bilerek yapmamistim ama kızıma hamile kalmadan önce ovu. Testi yle tam yumurtlama olduğu gün denemistik belki tutması için başka şeyler de gerekiyordurFoto atamadım ama yazıyı kopyalayıp attım
Cıft cızgıyı gordugun zaman mı ılışkı oldu tam olarakMerhaba canım bu yöntem bende tutmadı bilerek yapmamistim ama kızıma hamile kalmadan önce ovu. Testi yle tam yumurtlama olduğu gün denemistik belki tutması için başka şeyler de gerekiyordur
Evet canim 2. Çizgi daha koyuyduCıft cızgıyı gordugun zaman mı ılışkı oldu tam olarak
ben ovulasyon testi ile hamile kaldım ve çok şükür bir kızım olacak :)Erkek çocuğum olsun ıstıyorum tabı herşey allahtan ama duşunmedende gecemıyorum alkalı su içinler ve Ovulasyon testıyle yumurtlama gününde ilişkıde erkek olurmuş dogruuuumuuu yardım edın lutfen
Yumurtlama günümü ilişki oldu yoksa ıkı gun oncedenmi cunku kız için yurtlamadan ıkı gun once ilişki erkek için aynı gun ilişkiymişben ovulasyon testi ile hamile kaldım ve çok şükür bir kızım olacak :)
çizginin en koyu olduğu gün ve ardindan 2 gün daha ilişki oldu.Yumurtlama günümü ilişki oldu yoksa ıkı gun oncedenmi cunku kız için yurtlamadan ıkı gun once ilişki erkek için aynı gun ilişkiymiş
Shettlesmetod (Dr. Landrom Shettles ve Dr. David Rorvik)
Bu yöntemin %75 etkili olduğu belirtiliyor.Y kromozomu taşıyan erkek sperm diğerinden daha hızlı hareket eder, ancak X kromozomu taşıyan (kız ) spermde diğerinden daha uzun yaşar.Bundan yola çıkarak yumurtlama zamanına ne kadar yakın ilşkiye girerseniz erkek spermi daha hızlı hareket ettiği için yumurtanızı dölleyecek ve oğlunuz olabilecektir. Eğer yumurtlama zamanından 2-4 gün önce ilişkiye girerseniz erkek spermler yumurtlama zamanına dek yaşayamayacağından ve ancak kız kromozomu taşıyanlar dayanabileceğinden kızınız olma şansı yükselir. Yinede hiç bir şey %100 değildir.
Canim senin de erkek yum testiyle hamile kaldin bende bu ay denedim ama erken davrandim yanlislikla t cizgisi c den koyuydu iki saate acilir dedim ama acilmadi uzerîden baga gecti ssence ne olur ben erkek istiyorum yaEvet canim 2. Çizgi daha koyuydu
Yok canım ben ilk bebeğime ov. Testiyle hamile kaldım ama kız oldu yani bu yöntem her zaman tutmayabiliyor diye yazmıştım 2. Bebeğim de kız o da tek ilişkiyle olmustu hayırlısı olsun inşallah senin bebeğin erkek olur Allah gönlünden geçeni hayirlisiysa versin canimCanim senin de erkek yum testiyle hamile kaldin bende bu ay denedim ama erken davrandim yanlislikla t cizgisi c den koyuydu iki saate acilir dedim ama acilmadi uzerîden baga gecti ssence ne olur ben erkek istiyorum ya
Amin hayirlsi peki testlerin nasildi iliski oldu benim gibi mi t cizgisi koyudu bende iliski oldu oteki gun cat olduYok canım ben ilk bebeğime ov. Testiyle hamile kaldım ama kız oldu yani bu yöntem her zaman tutmayabiliyor diye yazmıştım 2. Bebeğim de kız o da tek ilişkiyle olmustu hayırlısı olsun inşallah senin bebeğin erkek olur Allah gönlünden geçeni hayirlisiysa versin canim