Sınıfçıyım ve özel ders suç diye biliyorum.
suç ama kendi sınıfındaki öğrencilere el altından etüt ya da gizli özel ders veren hocalar var.
etik değil bence.
böyle derneklere katılsan?
LÖSEV
AÇEV
Eğitim Gönüllüleri falan.
özellikle üniversiteler eğitim gönüllüleri ile ortak çalışıp haftasonu dersler veriyolar durumu olmayan öğrencilere.
Koalina meraba canım
Eger cocuklardan bıkmadıysanbulundugun sehrin cocuk esirgeme yurdunda gonullu annelik yapabilirsin
Selam
Aslında çocuk sevmem ama yardıma muhtaç bir canlı olunca akan sular duruyor işte...
Onu da yüreğim kaldırır mı acaba annesiz babasız çocukları...
Bir de resmiyette böyle bir şey yapabilir miyim herhalde o da yasak değildir değil mi
Selam
Aslında çocuk sevmem ama yardıma muhtaç bir canlı olunca akan sular duruyor işte...
Onu da yüreğim kaldırır mı acaba annesiz babasız çocukları...
Bir de resmiyette böyle bir şey yapabilir miyim herhalde o da yasak değildir değil mi
öğretmensiniz ve çocuk sevmem yazmışsınız?kusura bakmayın ilginç geldi bana.
Çocuk sevmemek mesleği hakkıyla yapmaya ya d ayapmaya çalışmaya engel değil ki.
Okulumda çocuk sevmem diyen tek öğretmen olmama rağmen çocuk dövmeyen, onlara hakaret etmeyen sadece 2 öğretmeniz. Seviyorum diyenler ne yapıyor zannediyorsunuz kiÖğretmenler odasındaki konuşmaları duysanız, seviyorum diyenler bir kaşık suda boğacaklar çocukları
ben çocuk sevmeyen hakkıyla yapamaz demedim zaten,dememde.sadece çocuk sevmeden öğretmenlik yapıyo olmanız ilginç geldi.
yargılamak için yazmadım yani,fikrimi yazdım.
ben de öğretmenim/öğretmendim.
genel olarak 15-16 yaş altındakileri sevmem
ama okulda çalıştığım sürece hiçbirini kırmadığımı sanıyorum, her birine saygı duydum ve onların da bir birey olduklarını unutmadan hareket ettim. onlar beni sevmişlerdi ama, okuldan ayrıldığımda çok üzüldüler
ancak ne olursa olsun ben çocuk sevmiyorum ya :/
Koalina da "profesyonel öğretmenlik" yapıyor benim tabirimle :)
işini iyi yapan bir öğretmen olduğunu düşünüyorum
Aynen öyle
Nefret etmiyorum ama bayılmıyorum da...
İşimi iyi yapıyor muyum bilemem tabi ki ama en azından elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Profesyonel öğretmenlik :) sevdim ben bunu :))ben de öğretmenim/öğretmendim.
genel olarak 15-16 yaş altındakileri sevmem
ama okulda çalıştığım sürece hiçbirini kırmadığımı sanıyorum, her birine saygı duydum ve onların da bir birey olduklarını unutmadan hareket ettim. onlar beni sevmişlerdi ama, okuldan ayrıldığımda çok üzüldüler
ancak ne olursa olsun ben çocuk sevmiyorum ya :/
Koalina da "profesyonel öğretmenlik" yapıyor benim tabirimle :)
işini iyi yapan bir öğretmen olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?