Oglum 1.5 yasinda ve ben bazen sinirlerime hakim olamiyorum

Basak351981

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
10
1
8
44
Arkadaslar ne olur bana bu konuda yardim edin.elestirebilirsiniz kizabilirsiniz alinmam gucenmem ama ders cikarmaya calisirim.ben 32 yasinda evlendim ve 33 yasimda anne oldum.gec anne olmanin verdigi bi durummu bilemiyorum oglumu cok seviorum her annenin oldugu gibi ama bazen sinirlerime hakim olamıyorum zannetmeyinki dovuyorum asla dayakla biseyin duzelebilicegini yada egitilebilicegini dusunmem.sinirlendigimde bagiriorum korksun diye ama sesim cok yuksek cikio sonra pisman oluorum sarilip opuyorum bu seferde hemen arkasindan yapinca oglum benim nicin kizdigimi ne icin bagirdigimi anlamio.bagirdigima nasil uzuluorum size anlatamam.iyi bi anne olmadigimi dusunmeye basladim artik.

ilk önce şunu söyliyim siz geç anne olmadınız. gayet normal yaşınız.sinirlilik konusuna gelince insanların sinirlenmesi çok normal. Anne olsak bile biizm de sinirlerimiz var. Sabrımız bir yere kadar. Ama size şunu tavsiye edebilirirm. şimdi size çocuğa bağırmaın o daha çok küçük falan dicem ama siz zaten bunu biliyorsunuz. Sizizn yerinizde olsam elime hafif yumuşak toplardan alırırm. sinirlenmeye başladığım zaman onlardan sıkardım. emin olun biraz olsun sizi rahatlatır.

benim kzıızm 9 aylık ben de ger,ldiğim zaman elime bir şeyler alıp sıkıyorum. bekliyorum öyle. aradan 5-10 saniye geçince sakinleşiyorum. siz de deneyin bence.

Ben de ogluma cok bagiriyorum once sakin bi sekilde soyluyorum yapmiyo aksine simariyoo ama bagirnca yapma dedigim herseyi yapmiyoo ve bnde gercekten uzuluyorumm bagirdigim icin ama diger turlu sozumu dinlemiyo ne yapmaliyim bu knudaa

Benimde 1 buçuk yaşında çocuğum var sinirlendiğim anlarda yanından uzaklaşıp sakinleşmeye çalışıyorum kesinlikle bağırmamaya çalışıyorum,şu an taklit dönemindeler ne görürlerse onu davranış olarak uyguluyorlar,zaten şu an ne doğru ne yanlış bilmiyor deneme yanılma ile sizi ölçüyor özgüveni zedelenmesin bağırmaya alışarak zamanla duyarsızlaşmasın lütfen kendinize hakim olmaya çalışın biliyorum bazen çok zor oluyor insan çileden çıkıyor ama onların iyiliği için öfkeyi minimum düzeye indirmek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…