- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
- Konu Sahibi huzurunevindekihuzursuz
-
Arkadaslar benim oglum ocak 3 2011dogumlu ve cok zayuf kim grse cok zayif dio gecenlerde bogaz ebfeksiynu gecirdi dahada bir zayifladi kocamda oglumun zayifligi konusnda cok hassas zayif oldugunu iki kisi solesn hemen biraz annenlerin yanina gt cocuk kilo alsndio annemlerin cewresnde cok cck var onlarla biraz istahinin acilacagni dusunuyor atkadaslar benim oglumun yasinda olupta kilosu az olanlar yada normal kiloda olanlarin yorumlarni bekliorm bu arada aman aman bi istahsizligi yok ama asiri hareketli bi oglim var bebekken gayet tombuldu smdi bole olmasi kafami bozuyor(
genetiklede alakası var sanırım.şuda var benim oğlum annemlere gidince köye kilo alıyor.akşam erken yatıp erken kalkıyor kahvaltı yapıyor.12 gibi tekrar bişeyler yiyormuış.saat 3 gibi annemler yerken onlarla bir daha yiyormuş ve akşam yemeğide yiyormuş yatarkende süt içiyormuş.ama şehirde eve geldiğinde bu kadar öğün mümkün değil yediremiyorum.buda şundan kaynaklıyor sanırım,köyde istediği zaman istediği gibi dışarı çıkıp oynaya biliyor.toprakla haşır neşir.köyün havası iyi geliyor.ve enerji harcıyor acıkıyor.yada köyün temiz havasından dolayı iştahı açılıyor.bu ayın sonunda kardeşim okul dönüşü alıp gidecek yine 1,1 bucuk ay kalacak köyde bakalım ne kadar değişecek.Benim oğlum da ekim 2010 doğumlu ve hala 11 kilo, son 6 aydır gram almadı, hatta son bir aydır verdi bile.
Hep zayıftı yani persantil eğrisinin %10luk dilimlerindeydi, sadece anne sütü alırken bile, Yani yapısının öyle olduğunu biliyorum, dpktor da öyle diyor hatta yine de hormonlarına, kanına vs baktılar, testler yaptılar sonuçta bir şey çıkmadı. Boyu uzuyor 93 cm ama kilo yok, iştahı da yok.
Zaman geliyor takmıyorum, zaman geliyor uykularım kaçıyor, 3 yaşına yaklaştı hala 2 yaşında, 1buçuk yaşında giydiklerini giyiyor, yaşıtlarıyla hatta kendinden küçüklerle yanyana gelince küçük görünüyor. Konuşması, becerileri iyi, bağışıklık sistemi iyi, kolay hasta olmaz ve hemen iyileşir ama işte insan yine de yemeyip zayıf olunca üzülüyor.
Ben de her zamanki gibi yine araştırmalardayım, bir çözüm bulan var mı, bir taktik bir şey var mı diye. Çünkü benimki gerçekten de az yiyor ve iştahsız. yemesi düzelse belki de kilo alacak.
genetiklede alakası var sanırım.şuda var benim oğlum annemlere gidince köye kilo alıyor.akşam erken yatıp erken kalkıyor kahvaltı yapıyor.12 gibi tekrar bişeyler yiyormuış.saat 3 gibi annemler yerken onlarla bir daha yiyormuş ve akşam yemeğide yiyormuş yatarkende süt içiyormuş.ama şehirde eve geldiğinde bu kadar öğün mümkün değil yediremiyorum.buda şundan kaynaklıyor sanırım,köyde istediği zaman istediği gibi dışarı çıkıp oynaya biliyor.toprakla haşır neşir.köyün havası iyi geliyor.ve enerji harcıyor acıkıyor.yada köyün temiz havasından dolayı iştahı açılıyor.bu ayın sonunda kardeşim okul dönüşü alıp gidecek yine 1,1 bucuk ay kalacak köyde bakalım ne kadar değişecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?