Oglum 4 aylik , tekrar hamilemiyim????

Tugbatug

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
163
209
103
30
Kizlar el yardim el imdat oncelikle oglum dort aylik. Uc ay full emzirdim sutum kesildigi icin biraktim. Adette olmustum uc ayin sonunda. Simdi bunayda adet olurum diye bekledim ama yok, gelmedi bir turlu. Karnimda siskinlik var , gaz var asiri, hafif bir yanma sanci hissi. Cok halsizim yiyip icip uyumak istiyorum. Birde canim adet oncesi gibi hep tatlu cekiyor. Sizce hanilelik varmi? Olabilirmi? Cinsel iliskide bulunduk esimle ama hep ya prezervatifle veya dogal yollarla korunduk. Ama iste bir acabami oluyor insanin kafasinda. Simdi git test yap diyeceksiniz fakat korkuyorum. Hazir degilim bir hamilelige. Ogluma zaman ve vakit ayirmak istiyorum... ne dersiniz? Olabolirmi bukdr cabuk? Imkan varmidir

Doğal yollar derken? Korunmanın doğal bir yolu yok aslında, demek ki korunmamışsınız. Dolayısıyla hamile olabilirsiniz...

Endişelenme bu söylediklerin evet hamilelik belirtisi ama bazen insan korktuğu şeye odaklanır ve o gerçekten oluyormuş gibi beyin kişiyi inandırır test yap en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…