Oğlum 6 aylık ve ben 3 aylık hamileyim :))

Tarihcianne34

Gökalp'in annesi :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
33
30
3
Herkese merhaba :) oğluşum şuan tam 6 aylık ve ben 3 aylık hamileyim. Mutluyum fakat her anne adayı gibi bir takım endişelerim var. Acaba benim gibi bu durumda olan var mı ??? :)))

Herkese merhaba :) oğluşum şuan tam 6 aylık ve ben 3 aylık hamileyim. Mutluyum fakat her anne adayı gibi bir takım endişelerim var. Acaba benim gibi bu durumda olan var mı ??? :)))
Buyuk olan ocakta subat bilemedin martta dogmus olsaydi 1 seneye 2 cocuk sigdiracaktin valla bravo

Selamun aleykum oncelikle hayirli olsun bebeginiz Rabbim islama sonra size bagislasin benim bir sorum var iki aylik evliyim hamile.kalmak istiyorum adet haftamdan bir.hafta once.test yaptirdim 0.30 cikti adet haftasinin 2.gunu yaptirdim 1.20 cikti suan adet.haftamin.son gunundeyim sizce deger yukselmis midir?

Aleyküm selam. Amin cümlemizin kinin.Allah'ım en kısa zamanda sizi bebişinize kavuştursun.siz kan testinden yola çıktınız sanırım.beta hcg değeriniz 1.20 ise düşüktür ama dediğiniz gibi değerler yükseliyor.?? Test alıp yaptınız mı acaba.

Hayir test almadim bugun.adetimin son gunu pazara kadar beklemeyi dusunuyorum eger hala adet.olmazsan test yaptiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…