Oğlum annem seni özlüyorum...

Tas65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
307
162
53
33
Annem kaç gün oldu sen gideli sensiz nefes alalı kardeşin olacak ama ben sevinemiyorum için buruk eksiğim kuzum...öyle sensizimki gozumu kapatiyorum ve yüzünü unutmamak için uğraşıyorum allahım diyorum ne olur oğlumun yüzünü unutturma annem gelemedim seni görmeye seninle vedalasmadim o gün geldim ama seni göremedim bırakmadılar öyle umutla öyle heyecanla geldimki görmedim nasip olmadi o gece aldım haberini ah allahim icimin acisini dindir ne olur...rabbim yalvaririm benimle evlatla sınama ne olur yarabbim kokusunu alayım sesini duyayım sağlıkla yanımda olsun sezeryan sonrası gozumu açtığımda yanımda olsun ne olur yarabbim ne olur evladımi bana bagisla sağlıkla lütfen allahım....çok şükür bugünlere

Anne babanın ölümüne insan alışır da, evlat zor, allah kimseye yaşatmasın, yaşayanların da başı sağolsun, cennette şefaatçisi olsun, tez zamanda kucağı dolsun.

Öyle bir acı ki sadece yaşayan anlar. İçinizin nasıl alev alev yandığını çok iyi biliyorum.
allah sabır versin ama bana inanın tek ilacınız kucağınızın sağlıklı bir evlatla dolması. Sağlıkla kucağınoza alın inşallah.

Onlar bizim meleklerimiz insallah birgün güzel yerlerde buluşacağız
Allah hayırla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim sabırlar versin inş umarım sağlıkla evladımi kucagima alirim
Onlar bizim meleklerimiz insallah birgün güzel yerlerde buluşacağız
Allah hayırla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah
Insallah rabbim yüzünü unutturmasin..aminnnn

Canım Rabbim inşallah bu meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ya ben bisey soracaktım bebegini kacinci haftada hisettin ve ilk çocuğun ve bunun arasında ne kadar var
Günaydın canım.
Ikisini de 14. Haftadan sonra seğirme şeklinde hissetim canım. Ilkini hatirlamiyorum ama bunu hatırlıyorum. okuldan gelip biraz uzanmıştım uykudan uyandırmıştı ilk hareketi. Zamanla daha hissedilir hale geldi. Okulda bir arkadaşım var haftalarımız aynı. O çok daha sonra hisseyi hareketlerini 20 lere doğruydu bana da şaşırmıştı.
Ilk ile bunun arasında 5 yaş olacak.

Anladım bende pek hissetmiyorumdoktor kilo ve karin ile alakalı dedi bakalım artik

Anladım bende pek hissetmiyorumdoktor kilo ve karin ile alakalı dedi bakalım artik

Biraz daha zaman geçince hissetmeye başlarsın inşallah. Benim doktorum 20. Haftaya kadar 2 haftada 1 çağırdı. Ne zamana kadar böyle dediğimde sen hareketlerini hissedene kadar demişti. 20. Haftaya kadar normal yani duymamak.

Benimde sorduğumda 18. Haftada hissedersin dedi ve ben halen cinsiyetini bile öğrenmedim oda o zmn belli olur dedi benide 3 haftada bir çağırdı öyle gidiyorum

Benimde sorduğumda 18. Haftada hissedersin dedi ve ben halen cinsiyetini bile öğrenmedim oda o zmn belli olur dedi benide 3 haftada bir çağırdı öyle gidiyorum

Cinsiyeti ne kadar geç o kadar iyi canım. 15. Haftada kız dedi. 18. Haftada erkek dedi. Ayrıntılıya 23. Haftada gitmiştim ordada ilk kız deyip sonra erkek dediler.

Cinsiyeti ne kadar geç o kadar iyi canım. 15. Haftada kız dedi. 18. Haftada erkek dedi. Ayrıntılıya 23. Haftada gitmiştim ordada ilk kız deyip sonra erkek dediler.
Sizin baya farklılık göstermiş ya ben size özelden yazamiyorum o yüzden burdan yazıyorum siz tansiyon takibine tam olarak ne zaman basladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…