Amin inşallah...Anne babanın ölümüne insan alışır da, evlat zor, allah kimseye yaşatmasın, yaşayanların da başı sağolsun, cennette şefaatçisi olsun, tez zamanda kucağı dolsun.
Rabbim sabırlar versin inş umarım sağlıkla evladımi kucagima alirimÖyle bir acı ki sadece yaşayan anlar. İçinizin nasıl alev alev yandığını çok iyi biliyorum.
allah sabır versin ama bana inanın tek ilacınız kucağınızın sağlıklı bir evlatla dolması. Sağlıkla kucağınoza alın inşallah.
Insallah rabbim yüzünü unutturmasin..aminnnnOnlar bizim meleklerimiz insallah birgün güzel yerlerde buluşacağız❤
Allah hayırla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah hayırlı bir şekilde alırım...Canım Rabbim inşallah bu meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ya ben bisey soracaktım bebegini kacinci haftada hisettin ve ilk çocuğun ve bunun arasında ne kadar varCanım Rabbim inşallah bu meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın canım.Ya ben bisey soracaktım bebegini kacinci haftada hisettin ve ilk çocuğun ve bunun arasında ne kadar var
Anladım bende pek hissetmiyorumGünaydın canım.
Ikisini de 14. Haftadan sonra seğirme şeklinde hissetim canım. Ilkini hatirlamiyorum ama bunu hatırlıyorum. okuldan gelip biraz uzanmıştım uykudan uyandırmıştı ilk hareketi. Zamanla daha hissedilir hale geldi. Okulda bir arkadaşım var haftalarımız aynı. O çok daha sonra hisseyi hareketlerini 20 lere doğruydu bana da şaşırmıştı.
Ilk ile bunun arasında 5 yaş olacak.
Anladım bende pek hissetmiyorumdoktor kilo ve karin ile alakalı dedi bakalım artik
Benimde sorduğumda 18. Haftada hissedersin dedi ve ben halen cinsiyetini bile öğrenmedim oda o zmn belli olur dedi benide 3 haftada bir çağırdı öyle gidiyorumBiraz daha zaman geçince hissetmeye başlarsın inşallah. Benim doktorum 20. Haftaya kadar 2 haftada 1 çağırdı. Ne zamana kadar böyle dediğimde sen hareketlerini hissedene kadar demişti. 20. Haftaya kadar normal yani duymamak.
Benimde sorduğumda 18. Haftada hissedersin dedi ve ben halen cinsiyetini bile öğrenmedim oda o zmn belli olur dedi benide 3 haftada bir çağırdı öyle gidiyorum
Sizin baya farklılık göstermiş ya ben size özelden yazamiyorum o yüzden burdan yazıyorum siz tansiyon takibine tam olarak ne zaman basladinizCinsiyeti ne kadar geç o kadar iyi canım. 15. Haftada kız dedi. 18. Haftada erkek dedi. Ayrıntılıya 23. Haftada gitmiştim ordada ilk kız deyip sonra erkek dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?