Bebek Beslenmesi oğlum aptamilden başka bişey yemiyor yardımmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

destniy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
44
1
86
40
Ankara
arkadaşlar 4,5 aylık oğlum var emziremedğim için ek besinlere geçmemi önerdi doktor..azar azar vermeye çalışıyorum yoğurt mayalıyorum yemiyo hele kaşıkla verince bas bas bağırıyo biraz sulandırıp biberona koyuyorum onunda farkına vardımı geri tükürüyo..elma suyunu bile sevmedi tatlı olduğu halde aptamilden başka hiç bişeyi kabul etmiyo napmalıyım????

canım benim bebeğimde yoğutu ve meyve suyunu sevmedi hiç bende kavanozdaki organik meyce karışımları muhallebi den falan veriyorum onları yedi birde sen dene milupanın almıştım ben

birde bebeklerin damak zevki olmaz ne verirsen alır diyorlar..en iyi şekilde beslemek istiyor insan ama yemeyincede nereye kadar zorlanabilir ki?...zamana bırakıcaz artık mutsuz oluyor çünkü başka bişe verince yavaş yavaş alışır inşallah..sağlıksız büyicek diye endişeleniyorum...

Back
X