Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Oğlum aşı olmadan su çiçeğine yakalandı :(

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

AskveOglum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
2.359
5
0
Diğer
Kızlar oğlum daha aşı olmadan su çiçeği oldu..Sizde böyle bir durum yaşayan var mı?
Çok endişeleniyorum..Daha 11 aylık ve çok huysuz..Yüzü kaşınıyor ve istemsiz elini suratına atıyor..Mümkün oldugunca elini çekmeye kendim hafif hafif kaşımaya çalışıyorum ama bu seferde sinirleniyor..İz kalacak sanırım böyle giderse...
Tavsiyeleriniz var mı?Şimdiden teşekkürler..

endiselenme canim benim bir sey olmaz iz de kalmaz kalsa kalsa bir iki ufak iz kalir.
benim oglum 6 aylik yoktu gecirmisti cocuk icin eziyetli biraz cooook gecmis olsun..

endiselenme canim benim bir sey olmaz iz de kalmaz kalsa kalsa bir iki ufak iz kalir.
benim oglum 6 aylik yoktu gecirmisti cocuk icin eziyetli biraz cooook gecmis olsun..

Çok şükür atlattık fakat kabuklanma durumunda şuan..Benimde endişem iz kalmasındandı..Gerçi benim için önemli değil ama ilerde kendi problem etmesin yeter..

Sizinkide baya küçük çıkarmış...Ne kadar zor bir hastalık..Allah beterlerinden korusun..

Kaşıma dersin anlamazlar...Dertlerini anlatamazlar..

Çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…