Oğlum balgamı atamiyor ne yapmam lazım

oyku1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
127
29
28
25
Merhaba arkadaşlar oğlum 15 aylık bundan 2 hafta önce bir viral enfeksiyon geçirdi şimdi ise bronşit olduğunu söyledi doktorum ama
Balgamlı öksürük çok fazla antibiyotik kullandık
Hava kullandık şimdi ise balgamlı öksürük çoğaldı biraz önce kusma ile birlikte öksürüğü attı ama halen devam ediyor zadiden kullanıyoruz rahat uyuması için ama halen öksürük var ve sanki burnu açtığımız halde tıkalı gibi 😔

Bol su içmek dışında pek yapılacak birşey yok, burun yıkamayı ihmal etmeyin, tıkalı kaliyor diye bırakmayın, aspiratörle de çekin, bol bol sıvı tuketmesini sağlayın, çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar oğlum 15 aylık bundan 2 hafta önce bir viral enfeksiyon geçirdi şimdi ise bronşit olduğunu söyledi doktorum ama
Balgamlı öksürük çok fazla antibiyotik kullandık
Hava kullandık şimdi ise balgamlı öksürük çoğaldı biraz önce kusma ile birlikte öksürüğü attı ama halen devam ediyor zadiden kullanıyoruz rahat uyuması için ama halen öksürük var ve sanki burnu açtığımız halde tıkalı gibi 😔
Doktorunuz onaylarsa kozalak şurubu . Benim. Bebeğim 17 aylık kışın kullanıyorum. Yazın yemeğine azıcık toz zencefil atıyorum koruyor .

Back
X