- 28 Kasım 2015
- 140
- 59
- 98
- Konu Sahibi asya narin
-
Beraber yapabileceğiniz şeyleri birlikte yapsanız.. mesela bebeğinisi yıkarken hadi şampuanını sen koy . Hadi birazck sen su dök sen abisin artık (gözetiminiz altında) .. bebeğinizle konuşurken o konuşmaya oğlunuzu da dahil edin.. Bebeğiniz kaç aylık ona göra etkinlikler kurarken oğlunuzu da dahil etmeye çalışın.. baba bütün gün evde olmadığı icin gözünün önünde siz varsınız bütün nazını niyazını haliyle size yapıyor..Kiskancligi sadece bana yapiyor buda sanirim surekli benim kucuk olanla ilgilenmeye bagliyorum babaya oyle tavir almasi yok. Peki bu durumda ne yapabilirim herseyde bir naz niyaz yasininda verdigi bir huysuzluk da var cok zor durumdayim acikcasi
Aslinda elimden geldigince onuda katiyorum kizimi severken oglumuda ayni sekilde severim. Ama asiri ilgi alaka istiyor bazen kizkardesine asiri kotu davraniyor ben onu istemiyorum o gitsin onu hic sevmiyorum oyuncaklarima karismasin bisey yapar örng: tahtal blokari dizer ust uste kiz da merakli oda gitmek istiyor yok gelmesin o bozucak onu al vs gibi cok tepkisel davraniyor. Bakalim sanirim tek cozum psikolojik yardim bazen oyleki aglama krizlerine giriyor oglum inatlasmalari,bildiginin tersini yapmasi vs. Insallah gecicek diye dusunuyorum.Beraber yapabileceğiniz şeyleri birlikte yapsanız.. mesela bebeğinisi yıkarken hadi şampuanını sen koy . Hadi birazck sen su dök sen abisin artık (gözetiminiz altında) .. bebeğinizle konuşurken o konuşmaya oğlunuzu da dahil edin.. Bebeğiniz kaç aylık ona göra etkinlikler kurarken oğlunuzu da dahil etmeye çalışın.. baba bütün gün evde olmadığı icin gözünün önünde siz varsınız bütün nazını niyazını haliyle size yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?