oğlum beni sevmiyoru mu :(

kuzey2706

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
83
28
288
merhaba kızlar .. belki saçmalıyorum ama 8 aylık oğlum beni sevmiyo sanki :(( bebeğim 3 aylıkken işe başladım babanne ve anneanesi arasında gidip geliyor oğlum akşam eve gittiğimde hiç ben yokum gibi yüzüme bakmıyo ben akşam eve gidiyorum huysuzlanıyo babanneside bütün gün bişeyi yoktu şimdi niye böyle yapıyo diyo annemdeykende böyle oluyo .. onların kucağından bana gelmek istemiyo ama benim kucağımdan onlara atlıyo kayınvaldemde ay oğlun seni sevmiyo hiç umrunda değilsn eve geldn yüzüne bakmıyo dedikçe iyce psikolojim bozuluyo ben anne sütü veremedim o yüzden mi benim annesi olduğumu anlamıyo bağ kuramadı acaba diye düşünüyorum ilk kez görüdüğü kişiye bile daha fazla tepki veriyo :(( bişeyler söyleyn lütfen 1 haftadır bununla yatıp kalkıyorum çok üzülüyorum :(

ben kızım 8 aylıkken işe başladım. her zaman olmasada arada bi benım kızım da yüzüme bakmıyor eve gidince. ben oyun oynamaya çalışarak dikkatini çekiyorum ( yada gönlünü alıyorum) sonra yapışıyor kucağıma. bizim çocuğumuza küsme lüksümüz şuan için yok. o belki çocuğun sana tepki şeklidir seni umursamamak. sen onunla daha fazla ilgilen eve gidince ev işi şu bu herşeyi bi kenara at o uyuyana kadar merkezine onu koy o uyuyunca kalan işlerini hallet. zamanla alışacaktır inşAllah

ben kızım 8 aylıkken işe başladım. her zaman olmasada arada bi benım kızım da yüzüme bakmıyor eve gidince. ben oyun oynamaya çalışarak dikkatini çekiyorum ( yada gönlünü alıyorum) sonra yapışıyor kucağıma. bizim çocuğumuza küsme lüksümüz şuan için yok. o belki çocuğun sana tepki şeklidir seni umursamamak. sen onunla daha fazla ilgilen eve gidince ev işi şu bu herşeyi bi kenara at o uyuyana kadar merkezine onu koy o uyuyunca kalan işlerini hallet. zamanla alışacaktır inşAllah

tabiki ona küsermiyim asla ! o benim canım .. sadece acaba beni sevmiyor mu düşüncesi beni çok üzüyo :/

Back
X