• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Oğlum bensiz uymuyor.lütfen yardım

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

adar2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
16
0
86
Diğer
MERHABA ARKADAŞLAR.BENİM DERDİM OĞLUM.18 AYLIK DOĞDUĞU GÜNDEN İTİBAREN BENİMLE UYUYOR.ANNE SÜTÜ ALDIĞI İÇİN İLK ZAMANLAR BANA KOLAYLIK OLMUŞTU YATAĞIMDA EMZİRİP UYUORDU BENDE UYUYORUM. AMA ARTIK ÇOK ZORLANIYORUM COK YORGUN UYANUIYORUM.İNANIN WC YE BİLE KALKSAM UYANIP ÇIĞLIĞI BASIYOR.EŞİMLE SORUN OLMAYA BAŞLADI ARTIK. LÜTFEN YARDIM::t::

ona güzel bir oda hazırların oyuncaklar,bordürler,gece lambası çizgi film karakterlerinin resimleri milyoncularda çok ucuz.önce güzel bir oda yatak sonra kararlılık,babadan ve sizden kesin cevap 'hayır burası senin odan,orası anne babanın odası artık herkez kendi odasında yatacak'diyeceksiniz ve ağlıyarak kararınızı değiştiremeyeceğini anlamalı.bir hafta uğraştırır en fazla sonra düzelir.ara ara gene ağlar geceleri gelir yanınıza kucağınıza alıp yatağına götürün.çocuklar genelde babalarının lafını dinler eşinizin tavrını göstermesi yeterli olur sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu yaşlarda bebeklerin anne babayı kaybetme korkusu vardır:ecrin_bebek:,ben ilk oğluma oda hazırladım,ve önce sadece gündüz uykusuna yalnız yatırdımyerimseniben,yavaş yavaş alıştı,sonra hoş gece lambası aldım,yıldızlı falan(sakın kahraman gibi şeyler almayın,korkabilir gece),ve ilk gece onu kendi yatayında yatırdım ben yere yattım onun elinı tuttumyerimseniben, uyuduğunu emin olduk tan sonra kendi yatağına gittimmirmirmirmir,sabah o uyanmadan geri geldim(zor oluyor ama sonuç başarılı),o uyandığında beni gördü,benim bütün gece orda uyuduğunda inandılülülülülülü,böylece bir kaç gün devam ettisengözlerimebaksanab,ve çocuğum alıştı,komşular da rahatsız bağırışlar duymak zorunda kalmadıa.s.:nazar:

Back
X