siz şimdi oğlunuz ne isterse onu yapın, bundan bi 10-15 yıl sonrası da gelecek kk üyelerinden biri çıkıp bir derdim var bölümüne "nişanlım çok kıskanç, ne giysem kızıyor, karışıyor, sözünü dinlemezsem şiddet uygulamasından korkuyorum" şeklinde bir konu açsın.
elbette bu abartı bir örnek oldu ama, hali hazırda böyle davranan erkeklerin yetişme durumlarına, alışkanlıklarına baksak, sizin sorununuza benzer şeyler çıkar elbette.
uzak değil, eşimin erkek kardeşi misal. abisi, babası varken, ailecek çekilecek bir fotoğraf için, annesinin örtüsünü açması üzerine, kadına el kaldırdı, bağırdı çağırdı "sen ne açıyorsun o saçını lan" şeklinde! annesi, yani kayın validem türbanlı değil, annenannelerimizin yaptığı şekilde kelebek biçiminde örtüyor saçlarını zaten. kayın peder var, bir şey söyleyecekse o söyler diye kimse ses çıkarmadı, gözlerini diktiler adama ama ben susmadım elbette, yerin dibine soktum.
oğlunuza verebileceğiniz en güzel terbiye, bırakabileceğiniz en güzel miras kadınlara, kadın bedenine saygıdır.