Oğlum bu beşikten düşer mi?

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
Eki Görüntüle 175005

arkadaşlar benim oğlumun bu şekil beşiği var.şu an 10 aylık.önceden güzelce kullanıyordu ama şimdi emeklemeye başladı ben de korkuyorum ya gece uyanırda düşerse diye.birde bir huyu var uyanınca hemen ağlamaz.önce epey bir yatakta oynar bunalınca ağlar.yani o arada düşerse diye ödüm patlıyor.altına minderler falan koyuyorum ama yine de tehilikeli geliyor ne yapmak lazım.nasıl korurum oğlumu düşmekten.

hmmm ayrı odası varsa yardımcı olamicam ama bizimkinin buna benzer bi yatağı vardı,yatak odasındaydı beşiği...benim tarafa pay bırakmayacak kadar yanaştırmıştım ve iyiki de yapmışım gecenin bi vaktinde patates çuvalı gibi bizim yatağa düşerdi...

Eğer yatak odasındaysa beşik flocke'nin söylemiş olduğu bana da mantıklı geldi
Ayrı bi odası varsa ancak dediğin gibi sünger minderlerle falan destek yapmanı öneririm en azından düşerse de yumuşak düşüş yapar...

odası ayrı
beşiği yatak odsına alıp yatağa yapıştırmayı bende düşünmüştüm.öyle mi yapsam acaba?düşebiliyorlar yani.peki ne zaman akılları eriyorda yüksekliği anlayabiliyorlar?

odası ayrı
beşiği yatak odsına alıp yatağa yapıştırmayı bende düşünmüştüm.öyle mi yapsam acaba?düşebiliyorlar yani.peki ne zaman akılları eriyorda yüksekliği anlayabiliyorlar?
ah be arkadaşım,kimisine bi düşüş yetiyo,kimisi de hiç akıllanmıyor...büyüdükçe daha tedbirli inişler yapıyorlar,anca bunu öğrenebiliyorlar...:9:sen iyisimi ya yere bi yorgan tarzı bişey ser,ya da beşiği odaya taşı...

ben 3 kızımı da yanımda yatırdım.beşikte hiç yatırmadım.yine de düşme olayları oldu tabii:31:

Boyle bir besik benimde vardi. Ben heryere minder falan seriyordum. ve iki dakikda bir kontrol ediyordum.Allahtan ordan hic dusmedi.Tabi bazen icinden cikmaya cabaliyordu ama ben hep yaninda beliriveriyordum:66:

benim oğlumda bir yaşlarındaydı gece yarısı kalkıp attı kendini yere.:emir_bebek:
Yerde de ne halı ne bişi direk sert zemin.:43:
Beşiğimizde böyleydi .
ogün bugün yanımda yatırıyorum sıpamı. bu sene birinci sınıfta bi yapıştım bida bırakmadım.:70:

kızım beşikten tutunup kalkmaya başlayınca bende çok korktum..beşiği değiştirmeyi bile düşündüm..sonra bi marangoz çağırdık gelip ölçü aldı parmaklıkların üstüne 15 cm kadar tahtadan ek yaptı..ayağa kalktığında boyun hizasına falan geliyor artık..düşme riski ortadan kalktı..sizede tavsiye ederim..

benim afacanda çok zıpır bi şi.düşündüm karyolanın yanına alayım beşiği diyorum en iyi öyle rahat edeceğim.hem eşim yurt dışına gidecek yakında yanımda bir erkek bulunsun :1:yanımda yatırmaya korkuyorum ya nedense çok deli yatıyorum ben bu sefer ben atarım çocuğu yataktan.:37:
bir hafta sonra falan bir bahar temizliği yapayım diyorum.o temizlikle beraber.bazı tehlikeli eşyaları kaldıracağım,beşiğin yerini değiştireceğim.ne yapalım herşey onlara göre olacak artık.3 yaşına falan gelirlerse rahatlarız herhalde.

canm 2-3 yasına gelınce senınkı tırmanmaya başlar bu parmaklıklara....içinden çıkmak için beşiğin üstüne tırmancak daha yükselecek ve hızlı düşecektır...Bence büyüdüğü zaman önündeki parmaklığı aç önünde büyük yumuşak minder koy iki üç tane en azından düşerse de fazla hasar almaz..

canm 2-3 yasına gelınce senınkı tırmanmaya başlar bu parmaklıklara....içinden çıkmak için beşiğin üstüne tırmancak daha yükselecek ve hızlı düşecektır...Bence büyüdüğü zaman önündeki parmaklığı aç önünde büyük yumuşak minder koy iki üç tane en azından düşerse de fazla hasar almaz..

eksikklavyem büyüyünce açacağım zaten onun için böyle beşik aldım uzun yıllar kullansın diye..evet parmaklık kısmı açılırsa baya alçak bir yatak oluyor.şimdilik yanıma almak en iyisi olacak galiba.

Su an küçük sanırım zaten gece kalkması cok oluyor küçükken zırt pırt yanına gıdeceğine al tabıkı yanına ,

Son düzenleme:
kesinlikle bu besigi kullanma, benim kiziminda ayni sorun oldu.
bana cok tehlikeli geldi kullanmadim. daha derin besikler var. yani cocuk ayaga kalkinca gogsune geliyor
ben ondna kullandim simdi 2 yasinda onuda kullanamiyorum yanimda yatiyor
ama sana tavsiyem kesinlikle yatirma ondan derin besik al
maddi durumun musait degilse besigi yatagina sifirla cikarsa senin yanina duser.

Back
X