Oğlum büyürken..

Keira-

Yeryüzü senin evin.Köşeye sıkışmış olamazsın.
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
4.579
23.133
258
Oğlum büyürken yaşadıklarım kaybolmasın diye yazıyorum.Bir defter de tutabilirdim ama evde heryer heryerde olduğu için bir yere koyduğum eşyayı bir daha bulamıyorum.

Bugün 2ay bitti. Hala gündüzleri uyumuyorsun neden acaba? Bugün AVM de iyi iş çıkardım ama kitapçıda gezinirken uyuyordun.Sonra mızırdandın sonra bastın çığlığı.Tabi ben dışarıdan buz içeriden yanardağ. Tek başımayım baban yok kardeşin yok yanımda. Hemen çıktım oradan zaten netten almak daha uygun kitaplar ne pahalıydı öyle. Ben hızlandıkça sen bağırdın,sen bağırdıkça ben hızlandım. Bebek bakım odası ne bulunmaz yerdeymiş. Kucağıma alayım seni dedim bu kez arabayı süremedim. Sonra zorla ilerledim de girdim içeri emzirmeye başladım seni. Bu arada gayet soğukkanlıyım.Yersen tabi. İçeri anneler girdi ben çıkarken heh dedim ya bu kadar işte kafamda kurduğum o ya ağlarsan susturamazsam olayı buymuş işte. Sen de iyi ağladın bak tebrik ederim. Tabi eve geldik yine uyumadın, şaşırmadık. Ama azıcık uyusan sen de rahatlayacaksin ben de gerçekten bak. Bu günler hiç geçmeyecek gibi. Ama illaki geçecek. Keşke çabuk geçse. Seni seviyorum iyiki varsın beni diri hemde çok diri tutuyorsun .🤭

Benimde 27 günlük oğlum var uyutup çıkıyoruz babasıyla dışarı. Dün avm de uyanır gibi oldu sıcak kahveyi fondip yaptım resmen ağlarsa naparım diye 😅 Bende çok korkuyorum dışarıda ağlamasından

4. Ay atağı diyorlarmış şu zamanına. Küfür ederdim de bu atağa olmaz şimdi. Ağlıyorsun sürekli kucak istiyorsun konuşmak istiyorsun. Dün gece uyumadın gece konuşup durdun kendi kendine. Yani merak ediyorum hangi konuyu hallettin kendi içinde? Göğsümde süt kalmadığında sinirlenip çekiyorsun ya ucunu. Acıyor yani bil istedim.

Üsttekini 2 gün önce yazmıştım ancak gönderme fırsatım oldu.
Çok yorgunum. Hah diyorum şimdi bitti pilim ama ilginçtir hala çalışıyorum. 6 saat yol geldik. 3 saati yolda boş boş beklemece. Hem kaza hem yol çalışması. Dedim benim ne işim var burda. Hala değişmedi fikrim.
Midemi de bozmuşum. Acaba kötü bir fikirmiydi eğitime hep beraber gelmemiz. İnsan konfor alanında da pekala delirebilirmiş. Ama neyse yarın yeni bir gün. Umut doluyum. Sabah uyandığında gülücükler saçıyorsun ya valla derlerdi de inanmazdım. Cidden unutuyor insan. Bu günlere katlanmak gerçekten zor. Ama geçeceğini bilmek iyi ediyor yine de. Geçecek geçecek. Demin babanla yorgunum cümlesinin tüm anlamlarını içeren bir sarılma yaşadık. Rabbim kolaylaştırsın. Seni çok seviyorum da ben bu ebeveynliği sevmiyorum. Çok yorucu annecim 😒

3 ayın bitmesine bir hafta kaldı. Aslında 17 haftalıksın şu an da işte prosedürler. 4 ay pardon. Yani 4 ay bitmiş olacak 6 ekimde. Sen de 4. Ayın içinde olup 4 aylık mı diyeceğiz şimdi. Bu yaş hesaplama olayını da sevmedim oldum olası. Yaşayıp bitirdiğin zamanın yaşındasın. Böyle diyorum ben. Evet. Bende bıraktığı izleri konuşacağım sendekileri heryerde görüyoruz. Yok 4 ay atakları yok diş yok birsürü şey. Asıl anneleri anlatın bakalım neler çıkacak ortaya. Saçlarım dökülüyor. Yorgunum. Kilolarım gitti. İştahım da yok zaten su ve uyku dışında süt yapmıyor bişey. Gözaltlarım biraz çöktü. Çocuğunu büyütüp ortalıkda neşeyle dolaşan kadınları görünce imreniyorum gizlice. Bazen de kıskanıyorum napim. Bazen de sinir oluyorum işte. Ama biliyorum geçecek yani bendeki bu durumlar. Hiç enerjim yok. Babanla ev arkadaşıyım. Bana çavuş diyor. Bazen de dayı. Komik yani gülüyorum ne yapabilirim? Arada poposuna şaplak atsamda bu kadar yani ilerisine enerjim yok. Yeter bence. Sen bu kısmı okumasan da olur. Çok sıkıldım bu yetememezlik durumundan. Ha bugün aşağıda akşam yemeğine indiğimde yan masada bir karı koca vardı. Sana sevgiyle baktı kadın sonra da adam. Bende gülümsedim. Acaba torunlarını mı özlediler diye düşündüm önce. Sonra hemen döndüm tabi bu düşüncemden. Bence acıdılar bana. Vah vah yemek de yiyemiyor. Vah vah bebeği var küçük. Vah vah. Ama yeter bu kadar vahlamalar deyip kaldırdım masadan onları. Teyze afiyet olsun dedi giderken. Ayy dedim sağolun. Duymuş mudur acaba beni? Sonra onlara da imrendim tabi. Ben olsam yemek yerine kocamla koca bir cips kasesini yatağa alıp 2020 masterşef sezonunu izlerdim beraber. Yarınlar yokmuşçasına meyve suyuyla beraber. Kola yok çok zararlı o yaşta. Yani insan her seferinde bir önceki durumunu özlüyormuş bunu farkettim. Tek çocuklu zamanlarımda hiç çocuklu olduğum zamanları özlediğim gibi. Ama geçecek biliyorum. Güçlüyüm ben on kaplan gücünde hemde. Heh tabi tabi çok güçlüsün. Çok Güçlü değilim ama bu günlerin üstesinden gelebilecek kadar gücüm var. Yaşıyorum dibine kadar. Çok da içselleştirmemek lazım değil mi? İçime de, gücüme de, ataklara da.... Küfür edebilirim ben. Biliyorum da. Etmem şimdi. Kış geçecek ama ben yediğim ayazları unutmayacağım. Belki de unutacağım. Unutsam çok iyi olur. Yazık mb lerim azalmasın.

Benimde 27 günlük oğlum var uyutup çıkıyoruz babasıyla dışarı. Dün avm de uyanır gibi oldu sıcak kahveyi fondip yaptım resmen ağlarsa naparım diye 😅 Bende çok korkuyorum dışarıda ağlamasından
Durumlar nedir? Ben ufaktan delirdim. Burda sular çok gelgitli 🤕😁🤭

Valla 11 ekimde 3. Ay bitiyor. Bende bilmiyorum durumlar nasıl. Çok zor annelik yapmak hele iyi annelik yapmak çok zor. Aman yanında şunu konuşmayayım, aman pozitif olayım derken vakit geçiyor. Ben artık işleri ilerlettim her pazartesi çocukla öğlen parka çıkmaya karar verdim bakalım bu hafta başlıca 😅😅

Birde bu çocuk hiç büyümüyor gibi geliyor. Sürekli bakıyorum sürekli bakıyorum ama yok yani hala 3 aylık, onuda anca olabildi gibi geliyor 😅

6 aylık oldu. Yazamayacak kadar yorgunum. Belki ileride yazarım. Çoğu şey düzeldi ama her geçen zaman yeni güncellemeler geliyor uykusuz bırakacak. Sanıırm en güzel güncelleme anne demesi bana. Yani ben de başka ne diyecek enişte mi desin. Uykusunda gaz çıkardı şimdi hahahahaha ya küçük adam sanıırm bu erkeklerin içlerindeki mağara adamlığı kodlanmış bir şekilde. Ha bu aralar bir de sürekli eeeeeeee diyo öyle dümdüz değil sanki bişeylerden bıkmış gibi eeeee yeter be yeter diyecek gibi🤣🤣 yahu sen daha 6 aydır dünyadasın neyden bıktın emmekten mi🤣🤣 emmek derken ek gıdaya da başladık tabi. Kör topal ilerliyoruz işte.

Back
X