oğlum dünyaya geldi... Akropol hast. de doğum yaptım, sorusu olan varsa cevaplayblrm

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
Bir kaç gün önce doğum yaptım. Normal doğum çok istememe rağmen şartlar sezaryeni göstermişti. Hastaneye gittiğimizde normal olabileceği söylendi. Suni sancı ile :((( epidural normal yaptım. Herşey çok yolunda gitti. Dr um Işın hanıımdı. Sorusu olan varsa herşey hakkında cevaplayabilirim.

Hastane ortamı ve hemşireleri beğenmiyordum ama doğumumda bulunan tüm ebeler, nöbetçi hemşire ve anestezi uzmanı deniz hanım hatta hasta bakıcısına kadar herkes çok eğlenceli, çok ilgiliydi. Hiç bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.

Bu arada sezaryen olacağım diye saçlarıma fön falan çektirmiştim fotolar da güzel çıkalım diye. Normal doğum yaptım. Sabah gittik akşam 5 te suni sancı ile doğum yaptım.

Suni sancı berbat birşeymiş. 4 cm açıklık olasaya kadar mahvoldum. Epidural istemeyen ben epidural yapın diye inleme başlamıştım. :)))

Ama epiduralden sonra neşem yerine geldi, saçlarıma güldüler doktorlar, espriler yaptılar herkes çok cesaret verdi konuştu güldürdü beni. Epiduralden sonra sadece ıkın diyorlar ıkınıyorsunuz ama o sancıyı çekmek felaket birşeymiş. Deniz hanım da çok başarılı ve rahatlatıcı biriydi. Benim tüm endişelerimi sildi. Herşey çok güzel geçti. Doğum esnasında herkesle konuştum, hemşireler doktorlar çok rahat buldu beni. Yapılan her aşamayı anlattırdım. Çok eğlenceli bir doğumum oldu, personel sayesinde. Doğumdan sonra da yürüyerek çıktım. Hiç bir şey olmamış gibi...

bende şuan ışın hanıma gidiyorum epuduralden yani iğneden korkuyorum belime vurulacak olması falan ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum nasıldı ışın hanım doğumdan sonrada ilgilendimi kça gün kaldın hastanede güle güle büyüt bbebişiniiii

Amin teşekkür ederim. Darısı başınıza.

Hastanede 1 gece kaldım. sabah erken gitmiştik, akşam beşte bebeğim dünyaya geldi. Sabah da erkenden 9 gibi sanırım çıktık.

Ben epidural bile istemiyordum ama suni sancı verilince mahvoldum. Bağırıp durdum hastanede. Epidıral ne zaman takılacak demeye başladım. Deniz hanım geldi, o kadar ilgilendi rahatlattı ki hiç bir şüphe duymadım ki kesinlikle tavsiye ederim. Bir de iğneyi görmedim ve hiç hissetmedim. Ama iğne olunca bir anda kendime geldim. Muayene olunca çok acıyor onu bile hissetmedim. Bir de doğum sırasında sadece ıkın ıkın dediler ıkındım. Zaten ıkınma ihtiyacı hissediyorsunuz, acıdan dolayı ıkınmadım yani. Doğum bitince de epiduralin hiç yan etkisi olmadı ne ağrı oldu ne de normal yaşamıma dönüşte.

Işın hanım doğuma geldiğinde benim doğum başlamıştı sanırım. Ama doğumda da dikiş sırasında falan da hiç bir şey hissetmedim. Zaten o işini yaparken ben ona sorlar soruyordum. Kaç dikiş olacak, bebek nerde, kaç kilo, gözleri ne renk... Doktorlar gülüyordu bana.

daha iyi bir doğum sizin başınıza :)

ayy maşallah ne güzel...ben de kararsızım etlik lokman hekimi tavsiye etmişlerdi..oraya gidiim diyodum..yine kafam karıştı:)

ben de isin hanima gidiyorum
olumlu yorum okumak beni cok mutlu etti
allah bebegini siE bagislasin masallah

ayy maşallah ne güzel...ben de kararsızım etlik lokman hekimi tavsiye etmişlerdi..oraya gidiim diyodum..yine kafam karıştı:)
ben hic tavsiye etmem
cok kalabalik ve ilgisi bir hastane
doktorlarina lafim yok
fatma hanima gitmistim memnun kaldim sevimli biri
ama isin hanimi cok daha fazla sevdim bilginiE

Ben de lokman hekim hastanesi hakkında hem olumlu hem de olumsuz çok şey duydum. Geçenlerde bir arkadaşın, ultrasonda bebek 3700 gr çıkmıştı bir hafta sonraki kontrol de 4700 dediler. Sonra da ultrasonda hata var sanırım, acilen sezaryene almamız lazım dendi ve bebek 4000 gr doğdu.

Back
X