- Konu Sahibi kendikabugunda
Bu kadar abartmanız çocuk içinde iyi değil kural sınır koymakta zorlanırsınız. belki aile hayatınızda bu sorun olmaz ama çocuk büyüyüp toplum içine girdiğinde ve bir takım kurallara uyması beklendiğinde zorlanabilir ve aşırı ilgiye alışık olduğu içinde diğer insanlardanda sürekli ilgi beklentisi içinde olabilir daha 4 yaşında şuanki gittiği okulda davranışları çocukça karşılanabilir ama sonraki hayatında bu dışlanma sebebi bile olabilir ki örneği çevremde var bence bu yönünüzü törpüleyin
Bende bir kız evlat sahibiyim şükürler olsun sizin yaşadığınız endişeleri bende yaşıyorum hangi anne yaşamazki annelik birazda delilik kesinlikle, ama çok abartmamak lazım bir arkadaş daha söylemiş birşeyi çok sevmemek lazım bende bunu bildiğimden korkarım kızıma duyduğum sevginin aşırılığından
Normalde disiplinli kurallı bir insanım normal hayatımdada sınırlarım vardır ve aşılmasından hazzetmem oğluma karşıda böyleydim daha 2 yaşındayken gözüme bakarak ne yapıp yapmayacağını bilirdi,ama bu aralar bende bu korkular başladığından beri bu özelliğim tamamen kaybolmasada azalmaya başladı artık daha çok suistimal edebiliyor normal olarak.Farkındayım bunun ona zarar verebileceğini hatta üstün dökmenin bir yazısında çocuğun her dediğini yapmanın ona verilebilecek en büyük zarar olduğunu okumuştum.Çocuk psikolojisiylede çok yakından ilgilenirim önceden beri ama elimde değil işte yapamıyorum sürekli onun üzüleceğini onu üzmemem onun her istediğinin olması gerektiğini hiçbirşeyinin eksik olmamasının gerektiğini düşünüyorum.Evet annelik biraz delilik yoksa kim bedeninde bir canlı taşır sonra yıllarca onun için çabalarki ama ben biraz değil bayağı deliiym sanırım