- Konu Sahibi prematurem
-
Kizlar 21 aylik oglum var dunden beri cok kotu ishaldi...kakasini yaptiktan sonra cok kitu pisik oluyordu...krem sursem geciyor yine yapsa yine vasliyor pisigi...2 saat once yine kaka yapmisti uykudan yeni uyandi altini yikayayim dedim birde ne gorim pipisi serce parmagi kadar uzamis uc kismi sisik ve pipisi yan olmustu...birde cok kotu kizariklik onu komple kizarmis durumda...esim acile goturdu 2 saattir cebini aradim cevap yok cok korkuyorum...oglumun normelde pipisi gomuk sekilde her dr sordugumda kilolu oldugundan dolayi dedi kilo verirse duzelirmis bugunde sunnet derisi baya uzun ve kizarmis ve sismisti cevresinde yada kendi cocugunda boyle olan varmi normalmi bana bir fikir verin cok korkuyorum....
Çok geçmiş olsun.Endişelenmeyin inşallah birşeyi yoktur.Benim bilgim yok dediğiniz konuda ama sadece birşey söylemek istedim biliyorsunuzdur gerçi.
İshal olmuş bebeğiniz ve bu sürekli su kaybediyor demek.Bol bol sıvı verin bebeğinize.Eskiden ishal olan çocuklara su vermezlermiş.Çocuklar ishalden ölürmüş.Okuyunca aklıma bu geldi yazmak istedim.
Geçmiş olsun.
İshal tetiklemiş ve enfeksiyon kapmış olabilir.
Dr esime ishalden dolayi orasi surekli nemli kaldigi icin mantar enfeksiyonu olmus dedi...
Benim oglumun da ara ara pipisi şişer ve ucu çok fena kızarırdı
en sonunda sünnet ettirdik,
tek çaresi sünnet...
sünnet olmadığı için hnuz sunnet derısı enfeksıyon olmus ishalden dolayı.merak etmeyın kotu bısey yoktur.en fazla barsak enfeksıyonu falan gecırdıgı ıcın ve bezlı oldugu ıcın boyle derısıı feksıyon olmus.benım oglumda cok fena pısıkler olurdu.bazı kremler ve bır ampul vardı sterıl etmek ıcın onu kullanırdık.gecmıs olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?