Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam incir zamanı, yedir bikaç tane üstüne de su içir. Bi saate hallolur.Hanimlar merhaba 17 aylik oglum var.gecen ay yaklasik 1 hafta boyunca kabiz oldu ama sonra gecti.dunden beri tekrar basladi.az once aglaya aglaya tuvaletini yaparken baktim hafif kanli geldi.her tuvaletini yapisinda aglama krizleri geciriyor. Basindan gecen anneler varsa yardim edebilirmi bana ne yedirip icireyimde oglusum rahatlasin.cok uzuluyorum
Hanimlar merhaba 17 aylik oglum var.gecen ay yaklasik 1 hafta boyunca kabiz oldu ama sonra gecti.dunden beri tekrar basladi.az once aglaya aglaya tuvaletini yaparken baktim hafif kanli geldi.her tuvaletini yapisinda aglama krizleri geciriyor. Basindan gecen anneler varsa yardim edebilirmi bana ne yedirip icireyimde oglusum rahatlasin.cok uzuluyorum
Kayisi hosafi,balli su,armut,taze incir kabizliga iyi gelir.poposu da catlak olmustur o yuzden kanamistir.onun icin de o bolgeye anestol bepanten pomad surersen hem agrisi hafifler hem de cabuk iyilesir.bi de ılık suya oturma banyosu iyi gelir catlak icinHanimlar merhaba 17 aylik oglum var.gecen ay yaklasik 1 hafta boyunca kabiz oldu ama sonra gecti.dunden beri tekrar basladi.az once aglaya aglaya tuvaletini yaparken baktim hafif kanli geldi.her tuvaletini yapisinda aglama krizleri geciriyor. Basindan gecen anneler varsa yardim edebilirmi bana ne yedirip icireyimde oglusum rahatlasin.cok uzuluyorum