Çocuk Hastalıkları oğlum kafasını sallıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

arac

süt oğlum :)
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
212
1
118
Kırıkkale
merhaba anneler benim altı aylık bi oğlum var şimdiye kadar hep kendi kendine uyuyordu ama son bi kaç gündür sürekli uykusu geldiğinde kafasını sallıyor ve mız mızlanıyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum

Genelikle çocuklarda huzursuzluk, uyumama şikayetleri olduğu zaman ya diş çıkarma ya da bizim farkedemediğimiz soğuk algınlığı veya üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir. ıştahsızlık, ateş, burun akıntısı, ishal, vücudunda döküntü varmı takip et. tamamen sağlıklıysa sıcaklarda uyumalarına engel oluyor bebeklerin. Ilık duş yaptırmak çok faydalı. Bu aylar özellikle ishal yönündende dikkatli olunmalı. Kakasında yeşerme, sümüksü şeyler, çok fazla gaz durumu var mı önemli. Uykuya dalmada güçlük çekiyorsa ılık duş faydalı oluyor.

bizim burası fazla sıcak olmuyor o yüzden banyo yaptırırken daha çok üşütmekden korkuyorum sıcakdan değil galiba ama dişleri kaşınıyor o olabilir belki günde bir kereden fazla kaka yapmıyor o da değil tavsiyeniz için çok teşekkür ederim yazdıklarınıza dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…