Bebek Beslenmesi oglum kaka yapamıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
52
37
88
40 günlük oğlum kaka yapamıyor ne yapabilirim hanımlar yardım edin lütfen

Biraz su versen? Ne de olsa dokunacak bir şey değil su. Ben kızımın bezindeki pembe lekeyi gördüğümden beri su veriyorum sindirim sistemi daha iyi çalışmaya başladı.

Anne sütüyle mi besleniyor? Kaç gündür yapmıyor? Anne sutü alan bebeklerde kabız olma ihtimali çok düşük.

Kızlarda pembe akıntı oluyor normal bu benim üć kizim var hepsinde oldu
Allah bağışlasın ne güzel 3 kız evlat Doktor idrar kültür tahlili falan isteyince endişelenmiştim ben de internette yorumları okuduğumda biraz susuz kalmaktan kaynaklandığını yazmış yaşayanlar ben de ona istinaden su vermeye başladım bebeğime. Bağırsakları daha randımanlı çalışıyor su vermeye başladığımdan beri.

Ek gıdaya başlamamış bebeklerde, 10 günden sonrasını anormal olarak görüyor doktorlar.
Mamayla beslenen bebeklerde ise bu süre 5 gün, şimdilik endişe edecek bir şey yok.
Bir çay kaşığına birkaç damla sızma zeytinyağı damlatıp içirebilirsiniz eğer bebeğinizin rahatsız olduğun hissediyorsanız.
Aksi halinde müdahale etmeyin derim.

Çok teşekkür ederim

Benim kızım da 3 gün kaka yapmamıştı bir keresinde. Bu anne sütünü neredeyse tamamen sindirdiği anlamına geliyormuş. Eğer sancı çekiyor ağlıyor ve sürekli ikiniyorsa o zaman endişelenin. Ki anne sütü kabız yapmaz.

Yahu insani deli eder bu millet. Biri de su ver biri der poposuna cubukla bilmem ne.millet bilmeyip sizi dinler. 2 si de zararli azicik temkinli soyleyin soyle seyleri!bi bebege zarar gelse sizin yuzunden bu vebali nasil kaldiracak bunyeniz?

10 gune kadar yapmamasi normal sadece anne sutu alan bebegin.

Kaynanam da bir caykasigi zeytinyag verdi zararli mi su mu vermek lazim

Her bebekte farklı yöntem yariyo benim çocuklarda zeytin yağı hiç ise yaramadı ben sabun kullandım yeşil duru sabun en iyisi yarım serçe parmağı uzunluğunda ve yarım serçe parmağı eninde kes ucuna vazelin sür ve ucu dışardan kalacak şekilde şok o uyarı veriyor ve kaka çıkıyor çıkmazsa sabunu lan tekrar vazelin sür ve tekrar şok buu bir kaç defa yap mutlaka yapar
Ha bide şu vermeyin anne sütü içen bebeğe diyolar ama şu içmeyince kaka yapamıyo bide bebek çayı ver iyi gelir ben kızıma doğduğundan beri günlük ara ara 200 ml çay veriyorum çok şükür kaka problemi yok korkma sende ara ara ver çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…