Kızlarda pembe akıntı oluyor normal bu benim üć kizim var hepsinde olduBiraz su versen? Ne de olsa dokunacak bir şey değil su. Ben kızımın bezindeki pembe lekeyi gördüğümden beri su veriyorum sindirim sistemi daha iyi çalışmaya başladı.
Bi cay kasıgına az su az zeytınyag verin hemen işe yarıyor40 günlük oğlum kaka yapamıyor ne yapabilirim hanımlar yardım edin lütfen
Allah bağışlasın ne güzel 3 kız evlatKızlarda pembe akıntı oluyor normal bu benim üć kizim var hepsinde oldu
Anne sütü alıyor ve 3 gündür yapmıyor ne yapayım bilemedimAnne sütüyle mi besleniyor? Kaç gündür yapmıyor? Anne sutü alan bebeklerde kabız olma ihtimali çok düşük.
Anne sütü ile besleniyor ve 3 gündür yapmıyor ne yapayım bilemedimAnne sütüylemi besleniyor kaç gündür yapmıyor
Doktorunuza sorun muhtemelen normaldir diyecektir. Endişe etmeyin. Zamanla normale döner inşallahAnne sütü alıyor ve 3 gündür yapmıyor ne yapayım bilemedim
Çok teşekkür ederimEk gıdaya başlamamış bebeklerde, 10 günden sonrasını anormal olarak görüyor doktorlar.
Mamayla beslenen bebeklerde ise bu süre 5 gün, şimdilik endişe edecek bir şey yok.
Bir çay kaşığına birkaç damla sızma zeytinyağı damlatıp içirebilirsiniz eğer bebeğinizin rahatsız olduğun hissediyorsanız.
Aksi halinde müdahale etmeyin derim.
Benim bebeğimde yapmıyor doktorlar 4 5 gün normal diyor ben 2 sefer dır kimyon cayi veriyorum 2 kasık onun üstüne yapıp rahatliyor çok şükür gazını da alıyorAnne sütü alıyor ve 3 gündür yapmıyor ne yapayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?