Oglum kaybettiği oyuncak icin gece sayikliyor

Karpay48

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
152
104
18
39
Merhaba hanimlar basliktanda anlayacaginiz gibi... bir hafta once arkdasima gittik oglum en sevdigi oyuncagi kirmizi dinazorunuda yanina almak istedi... orda unutursun alma dedim...! anne onuda havuza götürmek istiyorum diye israr etti... neyse biz havuzdayken dinazoruyla oynuyordu sonrasin eve gelince dinazoru unuttugumuzu farkettik normalde aglayip patlamasi gerken oglum sadece gozleri doldu ve yutkundu ama aglamadi.. üzüldümmu diye sordum hayir dedi.. ama ben onun nasil üzüldüğünü hissediyorsum ... arkadasim bakmis heryere malesef bulamamis.. simdi 3 gundur oglum gece uykusunda sayiklamaya basladi .. anne buldum buldum...! diye surekli çığlık atiyor.. ve ben bu duruma cok üzülüyorum sabaha kadar uyuyamadim.. internetten oyuncakcilara baktik aynisini bulamadik cunku bir markete gelmisti oylesine almistik nerden bilirdim oglumun ona okadar baglanacagini... resimde koyucam bulabilecegim biryer varmi bi bakin diye:KK43:

Eklentiler

• Screenshot_20170710-035651.webp
    Screenshot_20170710-035651.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 297
Peluş muydu, plastik miydi? Büyük küçük? Bu kadar üzülüyorsa letgo daki satıcı ile irtibata geçip üçünü de alın bence.

Aynisi bizim basimiza da gelmisti.1.5 yasindaydi oglum o zaman.o gece hastalandi uzuntuden 40 derece atesle sayiklayip yastiklarin altinda ariyodu.aklima geldi icim parcalandi.ama biz sansliyiz ki aynisini turkiye de bulup aldik.o da bana ders oldu diger ogluma heryerde bulabilecegim bi oyuncak verdim.
Insallah siz de bulursunuz.inan bulsam kargoyla gondercem.o kadar uzuldum

yavrum kıyamam ya. Daha minicikken bile erkek çocukları gerçekten üzdüldügünde nasıl da duygularını bastırıp dilde hayır üzülmedim diyor ama akşamına rüyalarda... ben nedense bu noktaya takildim. insallah bulursunuz ayni dinazoru

Bunlara benzer tabi daha büyük olan oyuncak dinazorlar var, hem de çok güzeller vallahi ben bile bu yaşımda beğeniyorum:) Bence onlardan alın daha güzel oldukları için bunları mutlaka unutur. Aniden sürpriz yapın, çok mutlu olur.. :)

aynısını bulamazsanız..
dinazorları erkek çocukları çok sever tüm oyuncacılarda var ..
oğlunuza bak arkadaşın sana yeni dinazor almış deyip farklı oyuncaklar verin..
unutur onuda
Cok istedigi bi oyuncagi aldik ... gun icerisinde birsey soylemiyor gece uyurken .. uykusunda istiyor.. dun gece anne buldum buldum..! Diye çığlık atti yatağının icini ariyor

Peluş muydu, plastik miydi? Büyük küçük? Bu kadar üzülüyorsa letgo daki satıcı ile irtibata geçip üçünü de alın bence.
Konunun altina resim koydum sert bi plastikti... letgodan irtibata gecmek icin esim ayri ugrasti ben ayrı ugrastim yoktu... o resmi dinazor oyuncak gorsellerden buldum..

Ozaman canım başka daha gösterişli bir dinazor alıp yerine koymaya çalışın, o oyuncak gitti ama sana arkadaşını göndermiş diyin. Yada beraber gidin oyuncakçıya, başka seçsin , belki unutur :(

Back
X