- Konu Sahibi Karpuzlu araba
hayretler icersinde okudum. o öğretmeni orda rezil ederdim. doktorda hem olaya gülmüs hem üc yaşındaki cocuga dikkat bozukluğu teshisi koyup surup yazmis. allahim sana geliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi buyur sonra ögretmenler kutsal.Her ögretmen kutsal değil kusuraa bakmasın kimseBedensel engelli bir kızım var. Bu sene okula başlaması lazımdı. Kaydı çıktı okula götürdük. Özel eğitim sınıfında eğitim görecekti okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmen kızımın yanında bizi karşısına alıp okula kayıt yapmak istemediklerini zaten özel eğitimi sınıfının en üst katta olduğunu çıkarıp indiremeyeceğimizi söyledi. Bu arada özel eğitim sınıfının bilerek en üst kata yapıldığını düşünüyorum. Bahane edilmek için. En nihayetinde kayıt yaptırmadık. Yani bırakın özeli devlet okullarında bile bu tarz insanlarla uğraşıyoruz. Bu sene okul arıyoruz. Umarım merhametli insanlarla karşılaşırız.
mesela şunu da yapın tamamen ornek ıcın yazıyorum
dondurma ıstedı ya
yerınde durmadıgı ıcın sandalyeye cıksın dıyemem yere ortu serın
suzme yogurt-bal -çilek veya muz damla cıkolata veya badem
blander
bunları yere koyun yoguru gosterıp bu yogurt neymıs bakım (onun soylemesıne tesvık edın yogurt dedıkten sonra) tek tek sıze versın bırlıkte kasıkla sıyırarak hepsını blander rondo neyse ona koyun toz kakao falan da ekleyebılırsınız bırlıkte kıvam alana kadar cekın o da bastırsın o gurultu cıkınca cocuklar sevıyor
sonra dondurma kalıplarına bırlıkte koyun onu buzlukta dondurun dondurmanızı bırlıkte yapmıs halıyle etkınlık yapmıs olursunuz
konusturmus olursunuz bırlıkte paylasımınız olur ve oglunuz kendısı yapmıs olur
bırlıkte oturur yersınız ve cok ıyı ıs cıkardıgını soylersınız
heveslenır boyle seylerı sevıyor cocuklar
kurabıye yapın bırlıkte o kalıpla sekıllerı cıkarsın mıncıklasın elının seklını cıkarın o elının seklındekı hamuru pırısın kurabıyesını yapıncok egleneceksnız ve konusacak bırseyı olacak dıkkatını cekecegı bırseyler olacak
bırseyı ısaret ettıgınde hemen anlamayın soyle dersınız soylemesını ısteyın
eltımın oglu 3 bucuk yasında sadece anne baba mama mıyav falan dıyor cunku cocugun her ısaret ettıgını anlıyorlar bır fırsat vermıyorlar kı cocuk konussun
e halıyle bırsey anlatamayınca sınırlenıyor tepkı gosterıyor hareketıne yansıyor sonra da dıyorlar kı vay efendım bu cocuk hıc durmuyor
dursun dıye elıne telefon verıyorlar tum gun cocugun elınde telefon eltımı ne zaman arasam cocugu acıyor eee dıye
anne nerede dıyorum mama dıyor mutfakta o sırada heralde
buraya geldıklerınde sadece 3 saat vakıt gecırdık bırlıkte kek yaptık cocuk gercekten o kadar akıllı kı aslında ogrenmeye cok acık sadece ozel ılgı ıstıyor bakınca dısardan bu cocukta sorun var dıyenler olabılır halbukı sorun cocukta degıl
Merhaba geçmiş olsun. 6 yaş öncesinde böyle bir tanı konulamaz. Ayrıyetten sizi okuldan gönderen o öğretmeni ve kurumu muhakkak şikayet etmelisiniz. Okul meb e bağlıysa meb e aile ve sosyal pol bağlıysa arayarak lütfen başınızdan geçeni anlatın. Şurubu kullanmayın. Dehb tanısı almak bu kadar kolay değilKızlar dünden beri okadar üzgün okadar mutsuzum ki anlatamam. Oğlum 3 yaş 7 aylık . Anaokulunda yaz etkinliği başlamıştı.bende yazdırdım hemen sadece 1 gün daha doğrusu 3 saat orda kaldı.yavrum okadar sevinmiştiki o oyuncakların içinde .hatta ben onu almaya gittiğimde gülümseyerek hoşgeldin dedi bana .sonra olan oldu .öğretmen istemedi çocuğumu çok yaramazmis. Bende biliyorum yaramaz ama bı gundede çocuğun uyum sağlamasını bekleyemezsinizki ? Kosturuyormus okul icinde alarma falan basmış .nekadar dil doktuysem banamisin demedi .şuan anlatırken bile bogazim düğüm düğüm oluyor..oğlum o bı günde bile çok sevmisti orayı .aynı gün psikiyatri ye götürdum durumu anlattım oğlum bı günde kovuldu dedim doktorda şaşırdı güldü falan. Aktivite ve dikkat bozukluğu tanısı koydu ve şurup yazdi.benimle benzer durumu yaşayan varmı .şimdi benim oğlum böyle diye hiçbir yerde barinamayacmi