- 19 Ekim 2015
- 269
- 338
- 18
- 34
Oğlum hic bisey yemiyor.4 yaşında ve ben hic bi zaman sebze yediğini görmedim.7bucuk 8 gibi kalkıyor.kahvaltısını çok güzel yapıyor.(her sabah mutlaka 1 yumurta yiyor.salam sosis sucuk.bi.sabah sosis veriyorsam bi sabah ta sucuk veriyorum)öğlen çorba içiyor.(oda sadece mercimek)sonra öğlen sütünü içip uyuyor.oglen uykusuna saat 2yada 2bucuk yatıyor ve 4 saat uyuyor.ama akşam olduğunda yemek yemiyor.sadece köfte..artik lakap taktim ona.arada bi takiliyorum.kofte çocuk diyorum =D gecen gün kabak çorbası yaptim ilk eşime icirdim tadına baksın diye çok güzel olmuş dedi.ilk baş mercimek sandı benim sıpa :) ama gel gelelim bir kaşık verdim bu mercimek değil anne yanlış çorba getirmişsin dedi =) ve ağzına bidaha sokmadı.temel reistte bu çorbadan içiyormuş bütün süper kahramanlar bu çorbadan içip gucleniyorlarmis dedim ama tabiki sonuç değişmedi.benim oğlum çok inat yemem dediyse ne yaparsan yap yemez.şimdi söyleyin bacılarım ne yapmam gerek.oğluma sebzeyi nasıl sevdirebilirim.çok pişmanım bebekken vermediğim icin.kilosuda iyi maşallah kuzumun.o kadar harekete rahmen 20 kilo boyu 1m 4cm.ama artik akşam olduğunda köfte haricinde ne yedirsem diye düşünmekten bıktım.lütfen yardımcı olun bana.şimdiden teşekkürler 

Son düzenleme: