Maş oğlunuz çok tatlı
Anne değilim yardımcı olamıycam ama
Masallah cok tatli bi cocuk. Ama annesi 4 yasindaki cocuga salam sosis sucuk nedir ya oyle. Tum uzmanlarin hemfikir oldugu bir sey varsa o da islenmis et yemememiz gerektigi. Hele de buyume cagindaki cocuklara. Benim oglum 6,5 yasinda daha hic sosis, salam yemedi. Sucukta ayda yilda bir. Sonra hastalik filan cikar allah korusun. Hic yememsi bu seyleru yemesinden iyidir.
Masallah cok tatlı ya insallah bnmde ilerde boyle yakısklı oglusum olur ...neyse konuya gelelim,bnm bebis var teyzesi baskada usagım yokama ısrar etme o kendi yer yasıtlarıyla bi arada durunca onlara heveslenp yer belkim...
Dert etme hic yemeyen cocuklar var buna sukur cogu cocuk sebze sevmez bildgm kadarıylada
Anne değilim ama süper dadı çok izledimorada tadım günleri yapıyordu sebze yemeyen çocuklara sebzeleri süsleyip sunuyodu, manav konsepti yapıyordu meyve yemesi için öyle bi şey deneyebilirsiniz.
bisey olmaz buna sukkur hiiiccccccv yemeyen varAhh ahhh bacım tatlı tatlı olmasına da gel bide bana sorben calisiyodm ananesi bakıyordu afacana.ananeside çanakkalede oturuyordu.isten çıktım yanıma aldım şimdi.çocuk oraya alıştı.oranın düzenine alıştı.her dediği yapıldı orda ilk torun olduğu icin.bu seferde biz zorluk çekiyoruz.çok zor yaa.üstünede gitmek istemiyorum.çocuk bizden kopmasın diye.herşeyi güzellikle anlatmaya çalışıyorum ama çok yoruldum.
Benimki de sebze yemiyor ama mucver yapiyorum her sesiy sebzeyle yiyor iste bir iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?