Bebek Beslenmesi Oglum mama yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alpim25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
32
2
1
33
Oglum 3,5 aylikken emmeyi reddediyordu gundzleri hic emmiyordu suan bes aylik hala bu durm dvm ediyo bnde mecburem mama veriyorum ac kalmasin diye iki gundr ne kasikla verdgimi nede biberonla verdgimi yiyor artik kafayi ymk uzereyim ne yapacgmi sasrdim

Bir doktora danıştınız mı bu durumla ilgili?

Meme reddi dönemleri oluyor. Aç kalınca mecbur yiyecek. Öğün aralarını 2-2.5 saate çıkarın

Benim kizda o ayda reddetti ugrastim biraktirmadim sutun kesilmediyse ugras istersen belki emmeyi istiyordur.

Sutum var geceleri emiyor cnku sadece gundz emmiyor mamayi iki gundr istemiyor agzini kilitliyo acmiyo bnde sinirlenip mamayi kaldrdim vermedim daha aradan on dk gecti kucagima alip bidee meme deniyim dedim sasirim kendi eliyle tutup emmeye calisti emdi sora

Acaba yeniden memeyemi donuyor arkdslar lutfen dua edin mamayi nirakmasinin sebebi meme emmek istemesi olsun

Bu arda diuosunzya besleme saatlerini iki bucuk saate cikarin belki emer diye dorr saat bise vermedim yine emmedgi gunler oldu ama insallh bugun donusu olur ya

Zaten sutun varken mama vermek ne kadar anlamsiz, cocuk belli ki meme istiyor,sen ne zaman istiyorsa emmeyi o zaman ver bunun da saati olmaz ki

meme almiosa bile keske mama vermeseydin sutunu sagip biberonla icirseydin mamadan milyon kat iyi olurdu gerci deneyip denemedigini bilmiorum ama

Emmedigi zamanlar sütünü sagabilirsin mamaya yönelme. Anne sütü gibisi var mı. Ben mama veriyorum mecburen çünkü sutum yok.

Bu aylarda cogu anne sorun yasiyor memeyi reddediyor bende de oldu cogu anne burda ya pes ediyor ya mamaya alistiriyor anne sutu varken yok oluyor gogsunu sutunle islat oyle daha kolay olur aciktikca da emzir doyunca da gazini cikar hadi insallah olur.

Bi donem reddede biliyolar. Benim kizimda 4 bucuk ayliktan 6 aylik olana kadar aglaya aglaya zorla emdi. Xiplayarak sallaya sallaya zorla veriyodum. Bir sure aglayip pes ediyordu. 1 bucuk ay sabrettim. Gece gunduz boyle emzirdim. Sonra duruldu sukur. 27 aylikken zorla kestim sutten. Sabredin gecici bir donem

Benim ki de 3 aydan sonra bi eronu redetti ve tam bir meme delisi :D...şu an 1 yaşında ve bütün gün memedd olsa gıkı çıkmaz...

Sutum vardi tabikide meme emerken mama asla vermezdim ama kesinlikle emmedi yatiriyorum memeye agliyo tuuyirdu ac biraktim ne yaptys yemedi bn istemzmiydim hep anne sutu alsin yavrum gogus ucu catlagim vardi kaniyordu goguslerim ucu ayrolmisti resmn o sartlarda bile emzrdim ama kendi birakti emmek istemedi caresz kalinca mama verdim

Sutumu sagiyorum tabiki sagip biberonla verdgim gunlerde oldu aama sadece gce emdigi icin. Bu kez sutumu sagmadim gceye sakladim gic dgl gce sute dam doysun diye

Sutumu sagiyorum tabiki sagip biberonla verdgim gunlerde oldu aama sadece gce emdigi icin. Bu kez sutumu sagmadim gceye sakladim gic dgl gce sute dam doysun diye
sen sagdikca sut gelir yada emdikce geceye sakldim diy birsey yok. gunduzleri en azindan 3 saatte bir sag ve bebege ver veremiyorsan sut posetlerinde uzerin tarih yazarak sakla.

sut sagdikca yada bebek emdikce artar gece emip gunduz mama verirsen sanirim geceyede sut kalmayacak kesilecek sen bilirsin tabi ama yanlis yapiosun surekli sag sutunu emmedigi zaman gece gunduz die ayirt etmiorum sut posetine koy at buzluga

Bu arda diuosunzya besleme saatlerini iki bucuk saate cikarin belki emer diye dorr saat bise vermedim yine emmedgi gunler oldu ama insallh bugun donusu olur ya
Benim kızımın kilo alımı az olduğu için Biz de mamaya başladık doktor tavsiyesiyle. Benimki de mama içmek istemiyor. Önce biberonu değiştirdim. Lansinoh aldım tek o biberonu alıyor. Sonra mamayı değiştirdim. Alıyor ama benimkinin sorunu da az içiyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Değişik mamalar deniyorum simdi

Back
X