oglum oluyor teyzeleriiiii

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
kızlar bugun doktora gıttım hersey normal dedı cınsıyetı erkekmıs 200 gram olmus yavrum cok guzel bır duyguymus rabbım olmayan herkese nasıb etsınsaglıklı sıhatlı versın hep dua edıyorum olmayan butun herkese ver rabbım dıye rabbımın haznesı buyuk kızlar hıc bır zaman umıtsızlıge kapılmayın

gözün aydın canım.
Allahım kucağına alamayıda nasip etsin..
isteyen herkese versin inşallah...:ecrin_bebek::emir_bebek:

canım gözün aydın allah saglıkla tamamına erdirsin, dünyanın bu en güzel duygusunu doya doya yaşayasın. bir oğluş daha geliyor demek :))doğum ne zamana denk geliyor?

amın sagolun kızlar ınsallah en yakın zamanda sızlerde tadarsınız bu guzel duyguyu

gözünaydın allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat eylesin sağlıkla dünyaya gelsin darısı bizlerin başına

Tok çok sevindim,Allah tamamına erdirsin canım benim:))))Seninde bir oğluşun olcak demek,Allah sağlık ve sıhhat versin,kendine dikkat et............

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah..o duyguyu her isteyene en az bir kere yaşatmak nasip etsin inşallah...

gözün aydın tok
allah kucağına almayı naisp etsin darısı başımıza

canım gözün aydın allah saglıkla tamamına erdirsin, dünyanın bu en güzel duygusunu doya doya yaşayasın. bir oğluş daha geliyor demek :))doğum ne zamana denk geliyor?

amınnn canım sagol rabbım herkese yasatsın bu duyguyu senın son ayın herhalde senındemi oglun olacak allah ızın verırse dogum ocak 24 olacak tabı erken gelmezse bebek tup bebeklerı bıde 8 aylıkken alıyolarmıs herhalde hayırklısıyla ogunu gorelım canım yaaaa

Tok çok sevindim,Allah tamamına erdirsin canım benim:))))Seninde bir oğluşun olcak demek,Allah sağlık ve sıhhat versin,kendine dikkat et............

sagol allah razı olsun yasemin valla doktorum dedkı gezmeye gıdebılrsın esınle yemege gıdebılırsın ayakta yemegını yapıp bulasıgıı yıkayabılırsın dedı ama ben hıcbırınıde yapmıyorum cok korkuyorum bısey olacak dıye annem var yanımda o bakıo allah razı olsun annecımden hayırlısıyla kucagıma almayı nasıb etsın rabbım

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inş. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...

kızlar hepınızde sagolun ıyı dıleklerınız ıcın rabbım herkese yasatsın herkese versınnnn

tokcum allahım yavrunu sana saglıklı sıhhatlı ve hayırlı olarak olarak nasıp etsın
hayırlı uzun omur versın evladına

Merhaba Tok,
Senin adına çok sevindim..Rabbim hayırlısı ile saglıcakla bebeğini kucağına alacagın günleri nasip etsin..Herşey gönlünce olsun..Bebişinle birlikte nice uzun yıllar geçirmen dileğiyle...
Bu aralar dikkat et kendine yorma kendını malum havalarda sıcakk:)) Darısı bizim başımıza inşallah amin.

kızlar bugun doktora gıttım hersey normal dedı cınsıyetı erkekmıs 200 gram olmus yavrum cok guzel bır duyguymus rabbım olmayan herkese nasıb etsınsaglıklı sıhatlı versın hep dua edıyorum olmayan butun herkese ver rabbım dıye rabbımın haznesı buyuk kızlar hıc bır zaman umıtsızlıge kapılmayın

tokcum Rabbim kolay bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı biz isteyenlerin başına olsun.

Back
X