Davranış Bozuklukları oğlum parmağını emiyooooo ne yapmalıyım

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

flower_s

Arda&Eyşan;) nurlarım
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
58
0
86
47
Iğdır
oğlum 3.5 yaşındayken kızım doğdu 20 gün sonra oğlum parmak emmeye başladı şimdi oğlum 8 kızım 5 yaşında ama bu sorun devam ediyor bide kardeşini hiç kıskanmıyor ve kıskanmadıda ne olacak bilmiyorum

ışe yarayacağından emin değilim ama deneyebilirsiniz. Öncelikle çocuk gelişimi öğrencisi olduğumu söyliyim.

ıçi gözükecek cam bir kaba (kavanoz gibi) bozuk paralar koyun 50 kr olabilir, 1 tl olabilir. Mesela atıyorum 20 tane 50 kr koydunuz. Bu 10 tl ile oğlunuza sevdiği bir şeyi alacağınızı ama her parmağını emdiğini gördüğünüzde içinden 50kr alacağınızı söyleyin ve de alın. 1 ay (veya ne kadar derseniz) sonunda mesela 5 tl kaldı, daha düşük ücretli bir hediye alabilirsiniz, veya her parmağını emmediği günde 50 kr tekrar koyabilirsiniz. Yalnız burda önemli olan hediyenin baştan belli olmasıdır. X dükkanındaki X oyuncak gibi, pasta gibi.

katze çok tşk ederim gerçekten çok güzel bi yöntm ben bunun bi benzrini internet ve kitap üzerinde yapmıştım mesela kaç dk bilgsyr oynarsa o kadar dk kitap okunacak diye yapmıştım ama son zamanlarda grip tehlikesi yüzünden tembihledik çok azgörüyorum hatta sadece uyurken falan ama bunuda deniycem.çok tşk ederim ilgilndiğin için

rica ederim işe yarayacaksa ne mutlu. Bu yöntemin orjinali küfür ve kötü söz söyleyen çocuklar için kullanılıyor. Adı da küfür kavanozu. O yüzden işe yarayacağından emin değilim demiştim. Sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…