- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
Merhaba arkadaşlar. Evet 15 aylik oglum yaklaşık bir haftadır pipisinden korkuyor. 3 haftadır babannesi ve dedesi burdalar. 1 hafta önce babannesiyle banyo yaptırırken saka olsun diye aa çiş yapiyo benim oglum dedim babanneside yok o su dedi oglum pipisine bakti ve aglamaya basladi. Banyosunu zor tamamladik. O gunun ertesi babannesi altını değiştirirken pipisine bakmış yine kıyameti koparmış ağlamış. Altını değiştirirken inanılmaz agliyor hizlica apar topar degistiriyorum. Dün akşam babasıyla banyo yaptirdik yine kızılca kıyamet koptu pipisine bakıp ağlıyor zor tamamladik banyosunu. Banyodan sonra bez takicaktim bana sarılıp iç çeke çeke ağladı bana sığındı. Ayakta guc bela bezledik giydirdik. Napicagimi sasirdim. Başına böyle bisey gelen var mi?
Bu arada bu korkma olayından önce her altını açtığımızda pipisiyle oynamaya çalışır kikir kikir gulerdi.bazen oynamasına izin de verirdim
Bu arada bu korkma olayından önce her altını açtığımızda pipisiyle oynamaya çalışır kikir kikir gulerdi.bazen oynamasına izin de verirdim