• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları oglum sanirim kardesini simdiden kiskaniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaslar iki bucuk yasinda bir oglum var yarim gün krese gidiyor .. simdi hamileyim dün bebise kiyafetler aldim ogluma daha yeni alisveris yaptigim icin ona hic birsey almamistim ..ben eve gelince oglum kiyafetleri gördü ve bebegin kiyafetlerini giymek istedi yasakkelime onlar bebegin dedim oturdum onunla konustum........
ben hamile kaldigimdan beri gelip göbegimi seviyor hatta bigün bardagi göbegime dayadi bebek su icsin diye... oyuncaklarindan bazilarini bebege veriyor ama cogunu vermek istemiyor gamyoncuiremsu babasi bebkle ilgili bisey anlatirken o masum masum bakiyor ..
ama yaklasik üc aydir oglum bazenleri bebek gibi kendini biseye sariyor ve bebek gibi davranmaya basliyor ( numara hepsi)acaba bebekler dahami cok seviliyor diye düsünüyor ??? fisfisfis onun bebekler icin olan bardaklarindan su icmek istiyor..... simdiden böyleyse bebek gelince ne olcak ??? :emir_bebek:
oglum sizce cok mu kiskanc ???​

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadar olacak annesi merak etme zamanla alışır ama bebeğe alışveriş yaparken ona da bişeyler al ayırım yapma bazı şeyleri daha anlayamaz

o kadar olacak annesi merak etme zamanla alışır ama bebeğe alışveriş yaparken ona da bişeyler al ayırım yapma bazı şeyleri daha anlayamaz

insallah cnm ,hic ayirim yapmiyorum cnm yanliz gecenlerde ogluma dünyani kiyafetini oyuncagini aldigim icin ona almamistim bebisede alt tarafi bes parca bisey aldim dün :emir_bebek: esimde söyledi keske oglanada bir iki sey alsaydin diye ..

arkadaslar iki bucuk yasinda bir oglum var yarim gün krese gidiyor .. simdi hamileyim dün bebise kiyafetler aldim ogluma daha yeni alisveris yaptigim icin ona hic birsey almamistim ..ben eve gelince oglum kiyafetleri gördü ve bebegin kiyafetlerini giymek istedi yasakkelime onlar bebegin dedim oturdum onunla konustum........
ben hamile kaldigimdan beri gelip göbegimi seviyor hatta bigün bardagi göbegime dayadi bebek su icsin diye... oyuncaklarindan bazilarini bebege veriyor ama cogunu vermek istemiyor gamyoncuiremsu babasi bebkle ilgili bisey anlatirken o masum masum bakiyor ..
ama yaklasik üc aydir oglum bazenleri bebek gibi kendini biseye sariyor ve bebek gibi davranmaya basliyor ( numara hepsi)acaba bebekler dahami cok seviliyor diye düsünüyor ??? fisfisfis onun bebekler icin olan bardaklarindan su icmek istiyor..... simdiden böyleyse bebek gelince ne olcak ??? :emir_bebek:
oglum sizce cok mu kiskanc ???​
sakin ol:teselli:...benim 4yaşinda ve 1,5aylik oğularım var:nazar:.ve çok şükür o kadar kıskasnç krizleri yok.nasıl bunun temeli atıldı anlatim:hamileyken büyük oğluma alıyordum kıafetler ve diyordumki ona ,sana çok ci-ciler aldık kardeşine de bir tane alalım ne dersin,eğer kabul ediyorsa alıyordum Bir tane(sonra Gİzli bebeye başka şeyler alıyordum ve büyüye bu eskiden senindi artık sana küçük geliyor,onları kardeşine verelim sana da yeni bir şeyler alalım diyordum)elbette benimki de ufak bebek kıafetler denemek istedi:emir_bebek: acaba doğrumu anne soyliyo,ben dene dedim ama yırtma yoksa bebeye yenisini almak zorunda kalıcaz,ve bizim geldiği duruma bak büyük bana kızıyordu niye kardeşine almıyorum,sen kütü annesisin diyor bana:kardeşime öğertecem konuşmayı yürümeyi,ben diyordumki ben yapamam beceremem sen çok akılısın ve iyi çocuksun öğretirsın,o da evet sen beceremessın,ben sana da gösterecem diyor,ve unutma senin daha 2,5yaşinda yane o daha çook küçük o da bebek,yok sen abi oldun deme kalbinı kırma,ben- sen küçük abisin -diyorum,abi olacana daha çok zaman var(önce bebek,büyük bebek,küçük abi,abi,ve baba-bizim büyüme takvimi),zaten çabuk büyüyorlar,senin karnını sevmesi çoook güzel inan:CüvCüv:,sadece doğuru yönlendirmesi lazım bu ilgi,onun korku, var senin onu sevmemesi bırakması,o daha anlamıyor,uzun söhbet etmeyın,bebek o daha,al çocuk piskoloji kitap eline akşam bebiş yatarken eşinle birlikte oku,başarılar dilerimkaydirigubbakcemile5

saol cnm yazdiklarin icin ... bu aralar daha iyi oglum gecenlerde ona aldigim oyuncak ördegi bebege vermek istedi :)) tisörtümün icine soktu ...aksamlari artik giderken bebegi devamli öpüp seviyor ... sanirim onun bir iki hareketini ben fazla abartmisim ;))
söyledigin tippler icin tekrar tekrar saol cnm ....

Back
X