Çocuk Hastalıkları Oğlum sürekli hasta :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eymentaa

Eymen'im abi oluyor 😍🙏
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
5.579
9.201
198
16 aylık oğlum var 4 aydır sürekli hasta oluyor.. Burun tıkanıklığı, öksürük, arada bir ateş oluyor.. Ne yapacağimi şaşırdım kaldım .. Doktora gidince antibiyotik veriyor.. Kullandim baktim geçmiyor bir daha başlamadım.. En son doktora gittiğimde Rota virüsü kaptı hastaneden bi dahada korkuyorum götürmeye.. Bağısıkliğiyla alakali bütün testler yapildi.. Temiz cikti..Bronşiolitte yok.. Sadece boğazlari enfeksiyon oluyor deniyor.. Başına gelen var mi ne yapmam lazım hic icim rahat değil

Çok geçmiş olsun..Allah şifa versin başıma gelmedi ama sigaralı ortamda tutmayın sakın ve mutlaka burnunu açık tutmaya çalışın ağlasada serum fizyolojikle temizleyin, bulunduğu ortamı bol bol havalandırın antibiyotik kullanmamaya çalışın malesef doktorlar hemen veriyor zencefil zerdeçal bal karışımından bir çay kaşığı verebilirsiniz belki tabi bi alerjisi falan yoksa..inşallah en kısa zamanda geçer..

Benim oğlum öyleydi, 3 haftada 1 hasta boğaz enfeksiyonu, öksürük falan. Tam iyileşiyor tekrar başlıyor. Kbb dr bademciğini alalım dedi . 4 yaşa kadar idare ettik bademcik aldırdık ve kurtulduk diyebilirim. Ama sizin problem nedir bilemem

Doktorumuz bize bağışıklık güçlendirici bir şurup verdi henüz almadım ama bitkisel bir şutuptu ballı falan. Ama evde yapacam zencefil zerdeçal limon bal yapın içirin

Öncelikle geçmiş olsun.
Dün İbrahim Saraçoğlu nu izlerken bu soru gelmişti.Adaçayını demleyin.Çocuğa gece yatmadan ve sabahleyin gargara yapın .1-2 yudumda içsin (şeker vs konmayacak.) demişti solunum yolları enfeksiyonuna çok iyi geliyormuş.
Hergün akşam taze demlenecek çay.

*Bitkisel tedavileri doktorunuza danışmadan uygulamayın.
*sadece çocuk doktoruna götürmeyin. Kulak-burun-bogaz da mutlaka görsün.
*bagısıklık güçlenmesi için doktorunuza danışarak takviye kullanabilirsiniz, vitamin içerikli balık yağlarından çok memnun kalan oluyor.
*ortam değişikliği yada kreşe falan başladıysa çok normal. Bu kadar endişe etmeyin, bağışıklık güçlendikçe azalacaktır.
*yapmanız gereken en önemli şey tıkalı burnu açık tutmayı öğrenmek. İnternette de videolar var, bilen birinden de rica edebilirsiniz, aparatlar var çocugun burnunun bir deliğinden su-tuz karışımını sıkınca diğerinden olduğu gibi boşalıyor. Çocuk en azından rahat nefes alırsa ağzı açık kalmaz, daha kolay iyileşir.
Çok gemiş olsun

KBB uzmanına gidip geniz Eti vs bakıldı mı tekrarlayan Boğaz ya da kulak enfeksiyonu sebebi

Bir de alerji de tıkar ama Boğaz şişmez genelde

Terleyip üşümesin cereyanda kalmasın

Siz ve babası da dikkat edin az bir mikrop sizde sadece kırıklık yapar ama onu hasta eder sizler de kendinizi sağlıklı tutun

Alerji olabilir. Alerji doktoruna götürün. O yönlendirme yapabilir. Test değil deneme yanilmayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…