Oğlum üç yaşına girecek ve 12 kg lütfen yardımcı olun

Neval baraj ezgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
15
4
36
30
Merhaba arkadaşlar bir konuda çok ihtiyacım var size oğlumun doğum kilosu iki 750 boyu da 48 santim üç ay sonra üç yaşına girecek kilosu 12 kg boyu da 87 santim elhamdülillah evet bir sıkıntısı yok sağlığı yerinde çok şükür ama kreşe gönderiyorum ve kreşteki arkadaşlarıyla arasında dağlar kadar fark var hiçbir şekilde oğlum yemek yemiyor Her yolu denedim oyunla yedirmeye çalıştım tabağını süsledim ama yemiyor kendimi çok suçluyorum ben yeni doğum yaptigimda ailem buradan taşındı gitti acaba diyorum onun etkisi mi yaşadı çocuklarda hisseder ya her şeyi tecrübeli annelerden sizin de bebeğiniz böyleyse şu anda kaç yasındalar düzeldiler mi bu

Benim oğlum da yemiyor malesef , sırf yesin diye neler yaptım ama yok resmen ac geziyor , boğazından bişey geçsin diye hazır süt dilimi vs bile verdim onları da yemiyor , şuan 10 kilo , aylardır değişmedi, doktora götürdüm sağlığı yerinde bazısı yemez dedi , malesef elden bişey gelmiyor

Benim oğlum da yemiyor malesef , sırf yesin diye neler yaptım ama yok resmen ac geziyor , boğazından bişey geçsin diye hazır süt dilimi vs bile verdim onları da yemiyor , şuan 10 kilo , aylardır değişmedi, doktora götürdüm sağlığı yerinde bazısı yemez dedi , malesef elden bişey gelmiyor
Sizin oğlunuz kaç yaşında peki

arkadaşlar aşağıdaki tarifi çocuklarınıza muhakkak yapın, göreceksiniz kilo boy ve iştah farkını. gönderideki yorumları da muhakkak okuyun. ben de kızıma bu tarifi yapıyorum ve çok faydasını gördük.

Kızımda böyle, 2 yaşına kadar her şeyi yedi 2 yaşında bir şey oldu çocuğa 3-5 tane şeyle yaşıyor. Klasik sade makarna, patates kızartması, simit falan.
Daha yeni yeni haşlanmış tavuk yemeye başladı.
Yapmadığım şey kalmadı, şekilli tabaklar, değişik tarifler falan assssla yemiyor. Meyve, sebze, çorba gibi şeyleri doğrudan reddediyor. 5 yaşında şu an. Kreşe gidince belki arkadaşlarıyla yer dedik ama yine aynı.
Kan değerleri de gayet normal çıkıyor, nasıl oluyor anlamıyorum

Merhaba arkadaşlar bir konuda çok ihtiyacım var size oğlumun doğum kilosu iki 750 boyu da 48 santim üç ay sonra üç yaşına girecek kilosu 12 kg boyu da 87 santim elhamdülillah evet bir sıkıntısı yok sağlığı yerinde çok şükür ama kreşe gönderiyorum ve kreşteki arkadaşlarıyla arasında dağlar kadar fark var hiçbir şekilde oğlum yemek yemiyor Her yolu denedim oyunla yedirmeye çalıştım tabağını süsledim ama yemiyor kendimi çok suçluyorum ben yeni doğum yaptigimda ailem buradan taşındı gitti acaba diyorum onun etkisi mi yaşadı çocuklarda hisseder ya her şeyi tecrübeli annelerden sizin de bebeğiniz böyleyse şu anda kaç yasındalar düzeldiler mi bu
Sağlığı yerindeyse çokda şey yapma. Yemeyen çocuk yemiyor.
Benim kız 4 buçuk yaşında 13 kilo😅
İlk zamanlar çok takıyordum kilo almıyor,yemiyor içmiyor diye.
Doktor doktor gezmişliğim bile var 😅
Ama maalesef hiç bir şey etki etmedi.
Galiba genetik. Çünkü bende babasıda minyonuz.

Benim kızımda 1 ay sonra 3 yaşına girecek 13 kilo. Benimki yediği halde kilo almıyo. Kan değerlerine normal. Persentil değerleri ortalamasında zaten. Bence kafaya takılacak bir durum değil. Doktor aksi bişey söylemediyse

Aynı durumdayız. Liseye gidene kadar ben de yemek yemezdim. Büyüdükçe yiyeceklerdir🤷‍♀️

Doğum tarihi doğum kilosu boyu benim oğlumla aynı. Benimkinin kilosu 10,5 :)) sağlıklı olsun yeter. Kavraması, hafızası ileride mesela kilosu geriden gelse yapacak bir şey yok babasına çekmiş

Doğum tarihi doğum kilosu boyu benim oğlumla aynı. Benimkinin kilosu 10,5 :)) sağlıklı olsun yeter. Kavraması, hafızası ileride mesela kilosu geriden gelse yapacak bir şey yok babasına çekmiş
Gerçekten mı instagram adresıniz var mı bır takıpleseıp konuşsak harıka olur benım newal baraj

benim kızımda eylül de 3 olacak 12 kg. boyu 90 cm. doktor boyu önde gidiyor diyor. çok yemiyor yese de çok hareketli
bence takmayın. önemli olan sağlıklı olması

Merhabalar, ben de hep çok zayıf bir çocuktum.
7-8 yaşında 18 kiloydum.
Annemi çok yıprattı iştahsızlığım hatta ilaç bile kullanmış psikiyatrik 😭
Öğretmenlerim bile çağırıp sizin çocuğunuz olduğunu bilmesek sokakta yemek verirdik dermiş, iyice üzülürmüş.
Şuan ise fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum.
Yani bunu çok dert etmemeye çalışın. Sağlık sorunu yoksa, değerleri normalse eminim geçecektir.
Ben 15-16 yaşında normal kilolardaydım hep sonrasında da aldım.

Merhabalar, ben de hep çok zayıf bir çocuktum.
7-8 yaşında 18 kiloydum.
Annemi çok yıprattı iştahsızlığım hatta ilaç bile kullanmış psikiyatrik 😭
Öğretmenlerim bile çağırıp sizin çocuğunuz olduğunu bilmesek sokakta yemek verirdik dermiş, iyice üzülürmüş.
Şuan ise fazla kilolarımı vermeye çalışıyorum.
Yani bunu çok dert etmemeye çalışın. Sağlık sorunu yoksa, değerleri normalse eminim geçecektir.
Ben 15-16 yaşında normal kilolardaydım hep sonrasında da aldım.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim eminim siz de istediğiniz kiloya istediğiniz amaca ulaşırsınız

Back
X