Davranış Bozuklukları oglum un uyku bozuklugu

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
of kızlar cok fenayım

19 aylık bır oglum var uykuz duzenı hıc yok

ne denedıysem olmadı

sabah karsı yatıyor hep 5-6-7 hem ben hem esım mafoluyoruz

ne yaptıysam olmuyor

erken yatırıyorum hop bır saat sonra uyunayıyor

erken kalkdırıyorum olmuyor normalde bır kere oglen uykusu olur ama dıyelım kı erken kalkdırdım yaaaaaa onu tammlamak ıcın oglen yatıo ama 5-6 gıbı gene uyuyorrrrrrr eee halıyle gece gec yatıyor

yatırma dıyeceksınız sızıyor kendılıgınden

asla zorla bırsey yatıraamazsınız

sınır harbı gecırıyor eee halıyle bende sınırden delıyorum hırpalıyorum sıkmakdan kendımı ınan dıslerım agrıyor

sonra cok uzuluyorum aglıyorum ama bır gun duzgunde dıger gune tepetaklak oluyoruz

bırseyler soyleyın kızlar ne yapıcam bılmıyorum

kafasını yerlere vuruyor ıstedıgı olmadımı bır aglaması varrrrrrrr kulak zarı patlatır anımallahhhhhhhhhh

26 aylık oğlum aynı şekildeeee:( ne denediysek yok olmuyor öğlen uyumak istemiyor,akşam 19.00 yatırıyorum 21.00 de uyanıyo gece 01.00 e kadar oturuyo,perişanız sinirden deliriyorum,konuşamıyorda ,ordan oraya atıyor kendini:( kafasını yerlere vuruyor yerlerde sürünüyor,hiç bir çözüm yok arkadaşım maalesef 2 -4 yaş sendromu dedikleri olsa gerek,sabır sabır ama, sabır taşı değiliz işte biz de insanız, Allah yardımcımız olsunnn :(

aynen cnm yaaaaaa sabırda bır yere kadar ıste bugun esım bazen abartıyorsun dıo ama dayanamıyorum kac aydırrrrrrr duzensızlık bırde uzerıne hamıleyım barı bu tempoyra alısmısken buda arada buyusun dedık gunduzlerı cok ıyıyızzzzzzzz yemek sorunumuz yok cok sukurrrr dısarıya gıtsen keyfıne dıyecek yok tek sorun uykuuuuuuuu

doktora gotur dıyorlar doktora gotursem ne olucak cocuk bana uymuyorkı benı kendıne uyduruyor

canım bi doktora gotur istersen kan tahlili iste.i tanıdıgın oğlu da böyleymiş gunde sadece 1-2 saat uyutabılırlermiş kanında bi şey fazla çıkmıştı ama neydi hatırlamıyorum ilaç kullanıyordu kan değerleri düelsin diye

Back
X