tam bunu gördümm cevap yazcakken oglusunuz sünnet olmus bile:)kızlar 3,5 aylık oğlum yarın sünet oluyo slınd istiyoduk zaten sonra vazgeçmiştik ama farkettimki deliği kapalı gibi doktoruda zaten ugraş açılmzsa ürolog görsün dedi bizde eşimle alikahyaya götürdük çocuk cerrahisine hem delikte kapalılık hemde deride yapışıklık varmış yarın 8,30da hastanede olucaz dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:
büyükboy bez ve atlet alıcam yanıma
başka tavsiyeniz varsa lütfen yazına.s.
canim bende 2 hafta önce yaptirdim benim oglum 6 yasinda cok gec kaldim biliyorumnihayet oğlum sünnet oldu ilk gün çok zor geçti bizim için önce damar yolunu açmak için ugraştılar ellerinden ayak bileklerinde defalarca girip çıktılar sonunda elinin üzerinden bulabildiler çok ağladı bebeğim zaten acıkmıştı bide iğne acısı iyice yıprandı bebeğim daha susturamadanda amelyathaneye aldılar cıktıgında hala ağlıyodu srum verdiler ve hemen ağrı kesici ateş düşürücü fitil 2. saatin sonunda ilaçlar etk,isini gösterince asncak uyuyabildi
sabah saat 9 da hastanedeydik 10,30da aldılar akşam 4 te çıkarttılar
iyiki sünnet olmuş oğlum birdaha oğlum olsa daha erken yaptırım sağlık açısından önemli bir adım attıgımızı düşünüyorum darısı tüm oğlan annelerinin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?