Tuvalet Eğitimi Oglum yeniden altina kacirmaya basladi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ozayus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
445
110
123
Diğer
Boyle bi tecrubesi bilgisi olan hanimlar yardim edin lutfen. Oglum 2, 5 yasinda ve 2 yasinda kendi istegiyle bezi birakti, sanirim ablalarini gorerek ogrendi ve buyuk bi basariyla gece, gunduz, disarda kupkuruydu, ben gece bez takmaya bir iki hafta daha devam ettim ama kuru oldugunu anlayinca cikardim, ta ki 2 ay kadar once esim bir haftaligina yurtdisina cikana kadar, oglum babasina cok duskun, anlayisla karsiladik esim dondu ama oglumun tuvalet aliskanligi normale donmedi:KK43: gunduz artik tutamayacak hale gelene kadar soylemiyo, son anda zor yetisiyoruz ama kilodumuz coktan islanmis oluyo, iki haftadir gece de kacirmaya basladi, bi kez uyaniyosa ikincide yataga yapiyor, kakayi da tutmaya calisiyo, ona da son anda yetisiyoruz:KK43: ne yapicagimi sasirdim, acaba en basa mi donsem, hani pantolonu kilodu cikarip mi denesem, tuvalet ogretir gibi gece uyandirmak iyi degil aliskanlik yapar diyorlar, zaten sabaha kadar hic yapmaz tutardi, sabah tuvalete kosardik, niye bozuldu hersey bir anda o_O

Kıyamam babasının gidişi çok etkilemiş. Ne yapılacağını bilmiyorum, olmadı eğitimi verdiğiniz ilk günlerdeki gibi davranın. oğlumu bezi bıraktığında bir iki hafta gece uyandırdım sonra kendisi bıraktı.

babasının yurt dışına çıkması onu psikolojik olarak çok etkilemiş olmalı,benim kızımda babası şehir dışında çalışırken çok bocaladı psikolojik olarak bu durum biraz uzun sürebilir süreç gerektirir normale dönecektir,idrarına dikkat edin benim kızım bi dönem çok kaçırmaya başladı gece gündüz sonra idrarının çok ağır koktuğunu fark edince doktora götürdüm idrar yolu enfeksiyonu olmuş ve bu sebepten idrar kesesi genişlemişti bu yüzden kaçırıyormuş,
erkeklerde nadirde olsa bu durum söz konusu olabilir idrar kokusuna dikkat edin belki psikolojik kaynaklıdır ama bunuda göz önünde bulundurun derim..​

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin, bi doktora gorunelim o zaman, idrarinda bi koku farketmedim ama tabi bi bakilsin yine de
Simdilik kilodu cikardik bakalim nasil gidicek bugun, gece icinde yatagina koruyucu alicam, uyandirmak konusunda kararsizim, ama son care onu da deneycem artik
Babaya cok duskun evet, iki ay oldu doneli hala soruyo durup durup baba nerde anne, ne zaman gelicek anne, dediginiz gibi zaman alicak anlasilan

tabiki tedbir almakta fayda var,ama büyük olasılık babasının gidişinden kaynaklı gibi görünüyor,çocuklar bu durumlara tahmin ettiğimizden fazla tepki verebiliyorlar ben kızımı hiç uyandırmadım sonra uykuda dalmada çok sıkıntı çekiyordu çünkü,bi dönem aynı çarşafı üst üste yıkadığımı bilirim :KK14:
yaşarken hiç bitmiyecek gibi geliyor ama müsterih olun dönemsel bi durum bu,
bir an önce eski durumuna döner yavrunuz inşAALLAH..Hoppa[/QUOTE]

Gercekten oyle yasarken cok buyuyo insanin gozunde bu sorunlar, bide bir haftacik bi ayriligin bu kadar etkileyecegini tahmin edemedik acikcasi, neyse insallah dediginiz gibi gecicidir, daha rahatladim simdi sizin tecrubenizi de okuyunca, Allah hepimizin evlatlarini korusun, saglik versin, amin :)

bu durumlar ya bıseyden korkunca ya da boyle bıseye cok uzulunce gecıyo tuvalet egıtımıne tekrardan banın yardım etmesı mumkun mu ya da akşamları babası ılgılensın oglunuz kendını guvende hıssetmıyor sanırım normalden daha fazla ılgılense nasıl olur

Hem de nasil tekrar tesekkur ederim tecrubeden daha iyi bi ogretmen yok zaten hep soylerim :)

bu durumlar ya bıseyden korkunca ya da boyle bıseye cok uzulunce gecıyo tuvalet egıtımıne tekrardan banın yardım etmesı mumkun mu ya da akşamları babası ılgılensın oglunuz kendını guvende hıssetmıyor sanırım normalden daha fazla ılgılense nasıl olur
Aksamlari hep babadadir zaten, hsonlari da oyle, bilmiyorum ki baska ne yapilir, az once damlatti yine yere sonra soyledi o_O

Son düzenleme:
Bu arada simdi doktordan geldik, kan tahlilimizde idrar tahlilimizde temiz cikti cok sukur, doktor simariyo babaya demekki dedi, en kizdigim sozdur, simartmissinizin kibarcasi! neyse bu arada kilotsuz damlatmadi sabahki kazamizdan sonra, bakalim gece nasil gecicek, en zoru o

Back
X