oğlum yere basmıyor:(

tugbayberk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
72
2
6
Manisa
merhaba.. nerdeyse 6 aylık oğlum ayakta tuttuğumuzda hala basmıyor çevreden çok tepki verenler var hele dün biri 7 aylıkmış bebeği 2 aylıkken bile basıyordu seninki neden basmıyor hımbıl falan konuştu durdu başkalarıda basması gerek diyo iyice moralim bozuldu bizimki gibi biraz tembel bebekleri olan varmı bu durum normal mi peki ?

Belli bir yaşı yok diye biliyorum bebek kendi vücut ağırlığını kaldırabildiği zaman basmaya başlıyormuş.
Bence doktora gitmelisin.
İnsanların söylediklerine bakıp moralini bozma
Herkes her şeyi söyler çünkü

Olmaz mı tabiki var böyle bebekler; hatta yaygın bile diyebilirim etrafımda..
Ama sen yinede doktora götür, göster canım için rahatlasın..

şekerim biz de 5.5 aylığız yeni yeni basıyoruz gibi inan o da kandırmalık basıyor 1-2 saniye ve çevremden sürekli tembel bu çocuk basamıyor bile gibi sözler duyuyorum (görümcemin ve eşimin kuzeninin aynı dönemden bebeği var ve en tembel bizimki seçilip duruyor sürekli) en sonunda doktora sordum 1 ay önce 1 ay sonra olabilir her bebek farklıdır biz kilosuna hareketlerine bakarız geri kalan ilerleyiş bebeğe göre değişir sağlığınızda problem yok gibi şeyler söyledi ama o söylese de benim sinirlerim harap oluyor velhasıl kelam diyeceğim odur ki doktoruna sor ve ondan bilgi al ama çevrende her söylenene de kulak asma basınca da ay bu kadarcık bebeği bastırma ayağı zorlanır diyecekler nasılsa

takmamak elde değil tembele çıktı oğluşumun adı bakalım doktora da sorucam ne diyecek ama herhalde sizin doktorun dediklerini der zamanı gelince basar yürür artık acele ediyorum galiba ben

Ayyy su etrafin baskisi yokmu zaten omür boyu tasiycak o ayaklar onu birakin gec yurusuncanim etrafin lafina bakarsan isin icinden cikamazsin bebek dogar yok sutun yetmedi,, yok beslenmedi zayif bu cocuk ,oturmadimi ,dönmedimi,basmadimi, yürümedimi,hala bezmi takiyo,mememi emiyo.......bitmez yani.Bence siz iyi bir cocuk doktoru bulun ve ona güvenin.Doktoruda birakin siz annesiniz en iyi siz hissedersiniz bi sorun oldugunda.Saglicakla büyütmeniz dilegiyle

takmamak elde değil tembele çıktı oğluşumun adı bakalım doktora da sorucam ne diyecek ama herhalde sizin doktorun dediklerini der zamanı gelince basar yürür artık acele ediyorum galiba ben

olsun benim oğlum da tembel yok hatta miskin hımbıl falan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…