oglum

Raulmama5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
152
97
98
32
Salamun Aleykum.
Sorunum boyle;
2 yas 9 aylik oglum var. Cok sukur akilli bir cocuk. Tuvalet eyitimini martda bitirdik. Yani bezden temiz ciktik. Amma son 3,4 gun altina yapiyor ikisinide. Unutdum diyor. Bu durum beni cok ragatsiz ediyor. Piskolojik ola bilirmi? Basa donsek? Deye rahatsiz oluyorum. Basina boyle is gelen varmi? Akilli tecrubeli anneler? ( turk deyilim, umarim anlata bilmisimdir)​

Salamun Aleykum.
Sorunum boyle;
2 yas 9 aylik oglum var. Cok sukur akilli bir cocuk. Tuvalet eyitimini martda bitirdik. Yani bezden temiz ciktik. Amma son 3,4 gun altina yapiyor ikisinide. Unutdum diyor. Bu durum beni cok ragatsiz ediyor. Piskolojik ola bilirmi? Basa donsek? Deye rahatsiz oluyorum. Basina boyle is gelen varmi? Akilli tecrubeli anneler? ( turk deyilim, umarim anlata bilmisimdir)​
Sizi korkutmak istemem ama belki böbreklerinde bir sorun vardır yinede tedbir amaçlı bir çocuk nefroloji uzmanına götürün

Büyük çısı egıtım güzel gectı artık hallettık dedıkten sonra aylarca büyük cısını altına yaptı, kakasını evde yapıp onu temızlemeden nereye gıtsem dıken ustundeydım olmadık anlarda yerlerde yapması derken son donem küçük çısı de yapmaya başladı sabırla hep bak altına değil buraya dıye dıye 3 yasında kendılıgınden kakam geldı deyıp yerine yapmaya başladı .3yaşı bekleyın:) 2yaş 4 aylıkken tuvalet egıtımı başlamıştı bırkac günde halletmıstı ama sehır dışına cıkmıstık bırkac ay sonrası, sanırım duzenı bozulduğu ıcın oldu bızımkı

Back
X