Çocuk Hastalıkları oğlum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hurnaz

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
131
31
298
Malatya
Hanımlar Günaydın
Allah bağışlarsa 4.5 yaşında bir oğlum var. Bir hafta önce ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdi hallen devam ediyor .
o gün anne sol topuğum ağrıyor dedi üstüne basamadı bir süre, hemen çocuk acile götürdük enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi. Daha sonra birkaç kez daha dedi ama üstüne basa biliyordu .
Tekrar ortopedi doktoruna götürdüm ayağının filmini çekti bir şey görünmüyor dedi jel ve şurup verip gönderdi .
şimdi herhangi bir şikayeti yok ama . içime sinmedi acaba ne olabilir diye kafamda kurgu yapmaktan yoruldum böyle bir durumla karşılaşan var mı? yazım hataları varsa kusura bakmayın iş yerinde aceleden yazdım

Hanımlar Günaydın
Allah bağışlarsa 4.5 yaşında bir oğlum var. Bir hafta önce ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdi hallen devam ediyor .
o gün anne sol topuğum ağrıyor dedi üstüne basamadı bir süre, hemen çocuk acile götürdük enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi. Daha sonra birkaç kez daha dedi ama üstüne basa biliyordu .
Tekrar ortopedi doktoruna götürdüm ayağının filmini çekti bir şey görünmüyor dedi jel ve şurup verip gönderdi .
şimdi herhangi bir şikayeti yok ama . içime sinmedi acaba ne olabilir diye kafamda kurgu yapmaktan yoruldum böyle bir durumla karşılaşan var mı? yazım hataları varsa kusura bakmayın iş yerinde aceleden yazdım
merhabalar benim yiğenimin başınada aynı şey gelmişti 3-4 yaşlarındayken şuan (6 yaşında) ayağının üstüne basamıyordu topallayarak yürüyordu birşey çıkmadı hastane kontrollerinde büyük ihtimalle bir yerden falan atlamış olabilir yada oynarken bir oyuncağına falan basmıştır evham yapmayın bence bir sorun yoksa

Hanımlar Günaydın
Canım belli bı yaşa gelene kadar ara ara sebebsiz ağrısı oluyomus çocukların buyume ağrısı deniliyomus özelliklede bacakta daha çok goruluyomus

benim kızımda boğaz enfeksiyonu geçirdiği zaman ayakları çok ağırır geçirdiği hastalıktan dolayıdır bişe olmaz inşallah

Ağır geçen boğaz enfeksiyonları sonucunda bazen kas ve eklemlere iltihap yayılabiliyor o nedenle eklemlerde güçsüzlük üzerine basamama filan oluyor.O dönemde kan tahlili yapılmıştır illa ki,crp değerine göre güçlü antibiyotik tedavisi uygulanıyor ,gerekirse yatış veriliyor .Geçmiş olsun

4.5 yasinda oglan cocugu nasil da hareketlidir. bir yere carpmistir. bisey olmustur. endiselenme bence.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Anne olunca kafaya takıyorsunuz her şeyi. Allah evlatlarımızı korusun.

kulaklarına baktır.doktor bişey dedimi kulakları için .

Buyume caginda cocuk.
Buyuyordur.
Kardesim agridan aglardi resmen boyu uzarken.
Oglumda anne bacaklarim agriyor der ve genelde boy atar
Oğlum topuk kısmını gösteriyordu• Birkaç gündür şikayeti geçti doktorun verdiği jel ve şurubu kullanıyorum• Doktor büyüme ağrıiarı için küçük olduğunu söylüyor ama ben oğluma 6yada 7 yaş kıyafetleri alıyorum , yaşıtlarına göre uzun•

Kan tahlili yaptırsam üstünden bir hafta geçti sonuç farklı çıkabilir diye düşünüyorum
Yok canım onun için söylemedim şimdi burada yazıp seni evhamlandırmak istemiyorum.Zaten birşey varsa kan tahlilinde çıkar.Sizinde içiniz rahat eder.

Back
X