- Konu Sahibi ozlemxsuheda
-
merhaba hanimlar benim 5 yaşında bir oğlum birde 7 aylık ikizlerim var.Oglumu "kardeslerim geldi beni okula gönderdiler" düşüncesine kapilmasin diye krese gondermedim ama son zamanlarda çok garip davranmaya başladı.Yemek yemiyor.Oyun oynamıyor hattaçizgi film dahi izlemiyor Sürekli ağlamaklı.Eşimle konusmayi denedik ama ise yaramadi .Zaten içine kapanik ve paylaşmayan bir çocuktu şimdi dahada beter oldu.Eşimde bende çok ilgiliyiz .Kardeşlerini kıskanması diye onceligimiz hep oğlumuz.ama artık nasıl davranacağımı şaşırdım nerde yanlış yaptığımi da bilemiyorum sizce nasıl davranmalıyız
Bana kalırsa sorunuzun cevabı burada değil yani kesin net çözümleri buradan alamayabilirsiniz eşiniz siz ve oğlunuz üçünüz birlikte pedagog a gitmelisiniz dr kontrol altında kısa sürede daha olumlu sonuçlar alacağınıza ben inanıyorum açıkçası
Bence kreşe gönderin ama bir ödül gibi yansıtın kreşi ona
Eğer sizi anlayabilecek bir çocuksa. Karsınıza alın. Onunla aynı hizaya gelip konusun. Ve kendisinin üzgün olduğunu hissettiğinizi ve eğer isterse onu bir sürü arkadaşı olan bir kreşe gönderebileceğinizi böylece gün içinde çok zevkli vakit geçireceğini anlatınmerhaba hanimlar benim 5 yaşında bir oğlum birde 7 aylık ikizlerim var.Oglumu "kardeslerim geldi beni okula gönderdiler" düşüncesine kapilmasin diye krese gondermedim ama son zamanlarda çok garip davranmaya başladı.Yemek yemiyor.Oyun oynamıyor hattaçizgi film dahi izlemiyor Sürekli ağlamaklı.Eşimle konusmayi denedik ama ise yaramadi .Zaten içine kapanik ve paylaşmayan bir çocuktu şimdi dahada beter oldu.Eşimde bende çok ilgiliyiz .Kardeşlerini kıskanması diye onceligimiz hep oğlumuz.ama artık nasıl davranacağımı şaşırdım nerde yanlış yaptığımi da bilemiyorum sizce nasıl davranmalıyız
Oyy kıyamam ben ona :) aslında kreşe gitse açılır belki arkadaşları olur ne biliyim bişeler öğrenir sizinle paylaşmak ister sizde gayet ılımlı ilgili olarak eşinizle birlikte oğlunuzun yaptıklarını dinlersiniz :)merhaba hanimlar benim 5 yaşında bir oğlum birde 7 aylık ikizlerim var.Oglumu "kardeslerim geldi beni okula gönderdiler" düşüncesine kapilmasin diye krese gondermedim ama son zamanlarda çok garip davranmaya başladı.Yemek yemiyor.Oyun oynamıyor hattaçizgi film dahi izlemiyor Sürekli ağlamaklı.Eşimle konusmayi denedik ama ise yaramadi .Zaten içine kapanik ve paylaşmayan bir çocuktu şimdi dahada beter oldu.Eşimde bende çok ilgiliyiz .Kardeşlerini kıskanması diye onceligimiz hep oğlumuz.ama artık nasıl davranacağımı şaşırdım nerde yanlış yaptığımi da bilemiyorum sizce nasıl davranmalıyız
Kesinlike kreş zamanı gelmiş!merhaba hanimlar benim 5 yaşında bir oğlum birde 7 aylık ikizlerim var.Oglumu "kardeslerim geldi beni okula gönderdiler" düşüncesine kapilmasin diye krese gondermedim ama son zamanlarda çok garip davranmaya başladı.Yemek yemiyor.Oyun oynamıyor hattaçizgi film dahi izlemiyor Sürekli ağlamaklı.Eşimle konusmayi denedik ama ise yaramadi .Zaten içine kapanik ve paylaşmayan bir çocuktu şimdi dahada beter oldu.Eşimde bende çok ilgiliyiz .Kardeşlerini kıskanması diye onceligimiz hep oğlumuz.ama artık nasıl davranacağımı şaşırdım nerde yanlış yaptığımi da bilemiyorum sizce nasıl davranmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?