Ogluma bakarken cok zorlanıyorum

Gncby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
42
19
38
37
Arkadaşlar
Dertlendikce buraya yazıyorum çünkü o kadar yanlizim ki derdimi anlayacak kimsem yok eşim beni anlamıyor ailem başka şehirde ben başka şehire evlendim çalışıyordum hamile kalınca işi bırakmak zorunda kaldım şimdi oglum 2 buçuk yaşında onu büyütürken o kadar zorlanıyorum ki bazen delirecek gibi oluyorum dunya üzerime geliyor gibi bırak herşeyi çek git diyorum sonra bir bakıyorum yine aynı yerdeyim dayanamıyorum artık bian önce büyüsün istiyorum ev işi temizlik cocuk bunlar bana yapılmış haksızlık gibi geliyor hicbir sosyal hayatım kalmadı birde bana ikinci çocuğu yap dediklerinde inanın kan beynime sıçrıyor napcagimi şaşırdım kaldim

Sakin ol :) çoğumuzun çocuğu öyle.

Benim kızım da 25 aylık eşim 18 Aydır görevde,zaten kolay bi çocuk değildi,babanın yokluğu,kısa süreli izne gelmesi iyice karıştırdı ortalığı.

Ben çareyi oyun alanlarına,parklara bahçelere gitmekte buldum.Beni çok üzdüğünde de güzel giysilerini giydiriyorum gözüme şirin gelsin diye

Geçecek diye umuyorum,2 gündür de tuvalet eğitiminin dibine vurduk,berbat haldeyiz.O da geçer herhalde.

Elbise fikri guzelmis bende deneyeyim

Benimde tam aksi anane babanne dibinde. Daha simdiden simartilmis 2 yasinda kizim var. Hele bu hafta bizi o kadar zorluyor ki. Evde dursak ayri problem hep agliyor, hiç dinlemiyor inat ediyor. Kendini yerden yere atiyor. Disari ciksak elimizi tutmuyo, surekli koşup tehlikeli şeyler yapiyor. Bazen gece olsada azcik uyusak diyorum(hâla gaz sancisindan kesintisiz uykumuz yok)
Birde daha wc egitimi, emzik birakma derdimiz var.
İkinci cocuk soranlara bende gozlerimi deviriyorum kisaca

Ben tuvalet eğitimini yeni tamamladım 1 ay oldu ama hala kazalarımız oluyor ilk hafta çok zor geçti bütün bunlar bana çok ağır geliyor ne bilim severek evlendim isteyerek cocuk yaptım ama böyle hayal etmemiştim sanki ben bu evde hizmetiymişim gibi sürekli ayaktayım birde üstelik dertlendikce eşim ne bekliyordun ki demez ki allahım sabır ver diyorum

Bence daha az şikayetlenmek için kafa dağıtmak lazım,yemeğin kolayına kaçmak, temizliği abartmamak,mükemmel olmaya çalışmamak lazım.Çocuklu evde herşey nizami olmuyor.Kendimizi yıpratmamak lazım onu anladım.

Benim eşim de bazen benzer şeyler söylüyor.Ben ona çok sitem etmeyip,sosyalleşmeye karar verdim.Arkadaş ortamım da çok kalabalık değil ayda bir günüm var.Bi de park sağ olsun ;çocuklar kızıma arkadaş ,anne ananeler falan da bana Selamlaşıp hal hatr sormak bile mutlu hissettiriyor :)

Hepimiz benzer durumdayiz inanki.. bide biz 3 bucuk yil sonra istedik cocuk olsun hani oyle hemen evlenip bilip bilmeden de hamile kalmadim . Calisiyordum dogumuma kadr da calistim sonra ciktim 3 yikdir evdeym.ama o stres yuvasi isyerimi isimi bile oyle ozluyorumki , elet cocugum herseyimm smdi olmayanlar var sukret diye gelip yazacaklaR ama onlarin bile oldgnda bizler gbi duygu gecisleri yasayacagina emini cevremdeorneklri var. Seni cok iyi anliyorum yanliz deglsin demeye geldim en kisacasi ...

Ahhh keşke benim de çocuğum olsa da ben de bunları yaşasam

Ayy iyi ki geldin o zaman aslında tek ihtiyacım olan bu destek biliyorum geçecek büyüyecek ama insan uzun yıllar çalışıp sonra da eve tıkınınca ister istemez dibe vuruyor

Ne desek bos cnm hepimiz benzer durunlardayiz ... allah yavrulara saglij versin bizlere de sabir

İş hayatınıza devam edip çocuğunuzu kreşe gönderirseniz bu sıkıntıları anlatırsınız. Temizliğe de haftada 1 yada 15 günde bir bayan gelir hem siz yorulup bunalmazsınız hem çocuğunuz sosyalleşir veya eve bi yardımcı alıp gündüzlü işe tekrar başlarsanız sizn için iyi olur. Böyle psikolojiniz yıpranınca kendinize de yavrunuza da verimli olamazsınız kendinizi yıpratmayın iş hayatınıza dönün. Ayrıca 2.çocuk yapma manız kimseyi ilgilendirmez kendiniz isterseniz o zaman düşünürsünüz

Çalışmak kesinlikle tek çözüm
Hepim
iz aynı haldeyiz bende 2. Bebeğine hamileyim oğlum 14 aylık ama birlikte ev işlerini yapıyoruz o döküyor ben topluyorum allah kuvvet versin yaparız ne olacak 3 5 yıla rahatız inşallah hep olumlu düşün
Annemi düşünüyorum onun gibi enerjik hayat dolu olupoyle oynuyorum oğlumla
Geçecek bu günler evlatlarımız bize kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…