Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim uzadıkça mı güzelleşiyor sanki. Kısa olsun daha pratik ne güzel işte.Efe ismini eşimde bende çok seviyoruz.. Soyadımızda çok kısa o yüzden tek başına Efe hiç güzel olmadı.. Birde eğer olursa Deniz ismi ünisex olduğu için yanına Efe’de koyalım dedik ama belki tek isim olur henüz belli değil
Hayır şart değilEfe şart mı? Düz Deniz diyorum ben.
Soyadımız Ak yani baya baya kısa o yüzden bilemedim kiİsim uzadıkça mı güzelleşiyor sanki. Kısa olsun daha pratik ne güzel işte.![]()
Ak mı, neyse...Soyadımız Ak yani baya baya kısa o yüzden bilemedim kiEfe Ak olmuyor
Deniz Ak olabilir mi
Deniz Efe Ak??
En son gidip kendi soyadımı yazdırıcam sen sağ ben selamet![]()
Ay evet yaaAk mı, neyse...![]()
Abdülmütebekkir bile koysanız haklısınız.Ay evet yaaişte ondan dolayı dikkatler başka yöne çekilsin diye uzuuun uzun isim koyasım var
![]()
Abdülmütebekkir bile koysanız haklısınız.
Hakikaten aklımıza ilk Efe gelmişti erkek olursa Efe olsun Efe olsun.. demekki herkes böyle düşünmüşBen de sadece Deniz diyenlerdenim. Ha iki isim diyorsanız illa Denizin yanına daha güzel bir şey olsun. O kadar çok Efe var ki.
İlerde çocuğun sınıfında en az on tane Efe daha olacakHakikaten aklımıza ilk Efe gelmişti erkek olursa Efe olsun Efe olsun.. demekki herkes böyle düşünmüş![]()