oğluma isim anketine katılır mısınız.

ahcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
115
3
46
Batman
37 haftalık hamileyim. isim konusunda çok kararsızım.pişman olmaktan çok korkuyorum lütfen aşağıda yazacağım isimlerden en beğendiğinizi söyleyip yardım eder misiniz.şimdiden çok teşekkür ederim..

RÜZGAR
DEMİR
ILGAZ
POYRAZ

37 haftalık hamileyim. isim konusunda çok kararsızım.pişman olmaktan çok korkuyorum lütfen aşağıda yazacağım isimlerden en beğendiğinizi söyleyip yardım eder misiniz.şimdiden çok teşekkür ederim..

RÜZGAR
DEMİR
ILGAZ
POYRAZ

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..

ben rüzgarı beğendim:emir_bebek::emir_bebek:

RÜZGAR
DEMİR
ILGAZ
POYRAZ

Bence Demir canım,
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

RÜZGAR
DEMİR
ILGAZ
POYRAZ

Rüzgar Kesinlikle..

2.Olarakta Demir olabilir..

Poyrazı sevedım:) 3. olarakata belki ILGAZ olabilir:))

poyraz ismini çok severim ama demirde güzelmiş :61:

hepinize teşekkür ederim hemen cevap verdiğiniz için ve güzel dilekleriniz için..

hepinize teşekkür ederim hemen cevap verdiğiniz için ve güzel dilekleriniz için..

daha çok yorum gelir inşallah..forumu kullanmayı da çok bilmiyorum aranıza yeni katılıyorum..yanlış birşey yaparsam affola..lütfen fikirlerinizi esirgemeyin..

Demir bence.:40:

ya hepsi hoşuma gidiyor ama hepsini koyamayacağıma göre...off çok zormuş..birini seçsem aklım öbüründe kalıyor..

hepinize tekrar teşekkür ederim ama daha çok yoruma ihtiyacım vat..umarım oğlum doğana kadar karar vermiş olurum:((

bence hepsi birbirinden güzel isimler ve kafan karışması kararsız kalman çok normal seni anlıyorum;)
rüzgar veya poyraz sanki daha hoş geliyo kulağa gibi geldi bana ama
demirde çok karizma isim

Back
X