Aras ve Derin adlarını beğendim.İnsanların isimlerini yansıttıklarına ya da benzediklerine inanmıyorum.Bunu genellemek mantıklı değil.Tabii ki arada denk gelmeler olabilir.Aynı isimlerde olan ve tamamen birbirinen farklı enerji , karakter özellikleri taşıyan bir dolu insan tanıyorum.Onların durumunu nasıl açıklayacağız??Adı kutsal ya da cennetteki şu bu olsa da karakteri bozuk ,enerjisi diken diken ,itici olan insanlar var.Mert olan mertler var ,riyakar olan mertler de var.Neşe diye bir tanıdığım var ama karşılaştığım en ciddi en az gülen insan.Güneş diye 2 kişi biliyorum.Biri zaman zaman dangalak seviyesine gelecek kadar dobra ,açık sözlü, aşırı dışa dönük diğer güneş aşırı çekingen,ürkek, suskun .Barış adında havadan nem kapan kavgacı ruhlu insan da gördüm .Aras ın anlamı yukarıdaki gibiyse benim için mahsuru yok çünkü çok negatif bir anlamı yokmuş (at asil ,güzel ,faydalı bir varlık ) Aras kulağa güzel geliyor Bu isimde birini tanıyorum o da çevresindekiler de adını çok beğeniyor.Hiç at kılı muhabbeti dönmedi insanlarla onun arasında . Sanmıyorum ama olduysa da ilkokul ,ortaokulda olmuştur ve ne güzel gülüp neşelenmişlerdir . bu saatten sonra da en ufak bir önemi yok .İnsanlar isimleriyle bir anda muhteşem bir karekteri de hazır yemek gibi alamazlar. İnsanlara adlarının anlamına göre değil karekterlerine , zekalarına ,vicdanlarına , iyi enerjilerine göre değer verilmeli.Zaten ister istemez de öyle oluyor.