Doğuma Hazırlık Ogluma isim ariyorum :) yardim lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Kizlar gecen carsamba oglum olucagini ögrendim... Cok sevindim cok mutluyum.. Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah uzun ömürlü bi evlat hayirli bi evlat olur insallah.. Banada esimede saglikli uzun ömür nasip eder insallah Allahim oglumuzla birlikte mutlu mesut yasariz insallah yarabbim.. Amin..
Simdi isim ariyorum kizlar önerisi olan varmi?? Anlami güzel olsun lütfen tskler

Allah analı babalı büyütsün :)
Ben bir erkeğe Cihan,Seyit,Basir,Kerim,Burak isimlerini çok yakıştırıyorum. Önerimi değerlendirirsin umarım :)

Yusuf, Yasir (son zamanlarda cok hosuma gidenlerden Ammar Bin Yasirden ), Ömer Eymen, Yağız, yiğit, Ayaz, Miraç, Ensar, İmran,Berat, Haktan aklıma bunlar geldi...

mrb kızlar bende geçen perşembe oğlumm olacağını öğrendm:) ve isim telaşı bizide sardı. sözlükten bulduğum bikaç var. paylaşayım sizinle...
Tuna
Uzer: Becerikli yiğit
Buğra
Ecmel : En güzel, en yakışıklı
Esat : Çok uğurlu ve mutlu
Ezel
ALP : Kahraman, cesur, savaşçı
ALKIN : Sevdalı, aşık
ANDAÇ : Armağan, hediye
BARTU : En eski Türk hanlarından biri.
BORAN : Rüzgar şimşek ve gök gürültüsü ile ortaya çıkan sağanak yağışlı hava olayı.
HAZAR : Barış, güven
ILDIZ : Yıldız - Gündönümünden 10 gün öncesi
MİRZA : Hükümdar soyundan gelen
OKAY : Beğeni, ok gibi delici, ay gibi aydınlık.
ÖMÜR : Yaşayış, hayat
SARP : Çetin, sert
TAHA : Kuran'da bir sure adı
TUGAY : İki alaydan oluşan askeri birlik
URAL : Aydınlık gece
ULAÇ : Cennette ölümsüzlüğe kavuşan
YEKTA : Tek, eşsiz
Çağan: Bayram, şenlik

umarım beğendiğiniz arasından çıkar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…